Morgonbabbel

Sitter man här igen och äter frukost då. Risifrutti med ostmacka. Smaskigt men det hade varit lika smaskigt 3 timmar senare...nåväl.

Det går inte att få kallvatten ur kranen för tillfället. Full stråle med kallvatten och det blir bara varmare. Jag tror det beror på att den är lite morgontrött.

I helgen fick jag äntligen min efterlängtade Talbuk som ni kunde se men lvl 70 har jag inte dingat än. 15% kvar dock så nästa spelsession borde göra susen. Men hur ska jag klara mig utan att få xp, det är ju hela grejen! Dock kommer ju lvl 80 begränsningen nästa år, får hålla mig tills dess. Om jag fortfarande spelar ska jag absolut köpa expansionen.

Aj aj, där fick jag orolig mage för första gången idag. Alltså min mage är mer orolig än lugn, skitjobbigt.

Jag är inte alls trött och babblar på om ovidkommande saker.

På fredag ska jag och en annan tjej bjuda på hembakat, få se om killarna hittar på något också. Det är ju vår sista arbetsdag och jag tycker det är skoj att baka och bjuda så det vill jag gärna göra.

Sen på kvällen ska vi, som sambons jobbarkompis uttryckte det: "Grilla och dricka ofantliga mängder öl." Där byter jag så klart ut ölen mot cider men det där med ofantliga stämmer bra in. Jag har stora planer på att bli sanslöst berusad...fast just eftersom jag tänkt det kommer jag bli ofull och ha tråkigt. Näää!!!

Aje, min vänstra hälsena tål inte att gås på. Vet inte vad som har hänt men ett halvårslagerarbete gör väl det med hälsenor:( Har inte fått så ont av det här jobbet, antagligen för att man kör truck typ hela tiden. Men just så här på morgonen har jag också växtvärksliknande ont i högerlår. Det är jobbigt at stå rakt upp och ned. Och låret gör ju dessutom ont även när jag sitter. Man ska väl inte klaga för det finns andra som har det värre. Men jag hoppades att det blev bättre om jag skrev det i text. Det blev det inte...

Näe, vattenkranen var fortfarande morgongrinig så det blir inget dricka på morgonen. Lika bra det för nu mår jag illa.

Min älskade sambo är i tvättstugan. Alltså, vad skulle jag göra utan honom? Han har alltid mer energi och städar och diskar. Fixar allt. Det enda jag gör är att laga mat och se söt ut. Lyxhustru kallade han mig häromdagen...jag undrar vad han menade

Igår när jag gick ut lade jag märke till löv på gräsmattan. Löv! Måste ju innebära att hösten är på ingående. Samtidigt som jag har varit väldigt antisol i år så känns det lite konstigt. Inte solat nånting, badat en gång men mest hatat värmen. Men ska den ta slut redan?

Fan, min vänstra lins har blivit grumlig, jag ser jättesuddigt. Det är skitjobbigt! Måste gå och göra rent den.

Nu är det klart att jag bara jobbar veckan ut iaf. Dom verkar inte ha jättestor koll på vad dom olika cheferna gör. En säger si, den andra säger så och den tredje bestämde att dom inte behövde mig nästa vecka. Lite skönt allt, kan vi åka iväg på fjällvandringen som planerat och inte klippa och klistra mellan sthlms-besök och mens för att komma iväg. Få se om det blir lite extrajobb här och där.

Ikväll ska jag slöa framför tv hela kvällen medans jag roar mig med att noppa bikinilinjen.

Äntligen är den här




Jag vill tacka alla de som hjälpt mig, både okända personer och vänner som bistått mig i det eviga dödandet av ogres.

Usch för idag

Blä vilken stressig jobbig dag.
Det spelar ingen roll hur mycket man skyndar sig, hinner bara med två ordrar per dag iaf. Om dom är normalstora till stora. Usch. Och alla blir så sega när det är lite att göra och ingen ränker på att de tär bra att börja med fredagens ordrar som är en jättehög heller! Fan! nån stannade kvar och jobbade över lite, inte jag. Jag kände att jag inte orkade det, övertid en dag i veckan och blev helt bruten när jag väl kom hem. Vill inte råka ut för det igen. Har ätit lite våfflor nu äntligen så jag är halvglad iaf.

Var in på Åhlens och köpte skolstarts-prylar. Inte för att jag ska börja skolan utan för att det var världens sötaste katt på! Det blev två anteckningsblock, ett svart stort suddigum och blyerstpennor med döskallar på. Inte för att jag nånsin har haft användning för ett mellanstort anteckningsblock men jag kan alltid rama in och sätta upp. Så fin var den. Kolla in den svarta katten på den gröna bakgrunden om ni går på Åhlens nån gång!

Helgen är helt oplanerad, obegripligt! Fast nu börjar det luta åt shopping på Lager 157, vore skoj att kolla vad dom har och se om det är något man själv kan använda.

Jag spelar WoW samtidigt som jag bloggar så det kommer ta ett tag och slutföra inlägget. Nu ska jag dessutom leta addon till min shaman för att hålla koll på alla totem. Dom ser ju lika ut allihopa!

2 timmar senare...
Oj, jag glömde visst bort bloggen *vissel*
En underbar sköld droppade just i instancen åt mig men jag rollade för lågt. Argh! Måste dit igen, den här gången med questar att göra också. Undrar om skölden alltid droppar eller om jag aldrig ser den igen...

Okej, godnatt!

Första augusti

Juni och Juli försvann verkligen bara iväg. Helt obegripligt snabbt gick dom. Jag har inte fått den minsta solbränna känns det som. Skönt, slipper man oroa sig för hudens välmående. Å andra sidan blinkar jag som en uggla när solen skiner och förbannar den till Häcklefjäll. Fan vad svettigt det är att ta sig hem, och ljust! Usch!

Igår började jag planera inför fjällvandringen, bara för att det är skoj! Det är krångligt att komma på mat att äta som är lätt att ha med sig och helst torr.

Tror jag somnade innan 10 igår, helt fantastiskt. Underbara sambon var vaken och gjorde matlåda åt oss. Vi orkade bara laga pulversoppa tidigare och sen blev vi väldigt upptagna och det dröjde tills min läggdags innan matlådan kom på tal. Jag älskar bearneisesås! Hm, undrar var min figur kommer ifrån...

Nu är sambons bror hemma igen så antagligen lär det väl bli middag hos dom till helgen. Usch, orkar inte åka bort, vill bara sova och sova. Och mysa. Och ligga under täcket och känna vad varmt och skönt det är.
Imorse klarade jag mig äntligen ifrån värmeslagen jag råkar ut för alltid annars. Kan i vanliga fall inte ha täcke på mig för jag blir så kanonvarm. Men idag kunde hela jag ligga under täcket och bara mysa (medans väckarklockan bara ringde och ringde och ringde...).

Asch, kort om tiden idag. Vi hörs!


Fler ettor:
 - Gått på ett bröllop
 - Gått på en möhippa
 - Gått på en studentskiva
 - Planterat om mina blommor en gång
 - Gått på tre biofilmer...hoppsan!

...men gud vad dålig jag var på det där. Sumpiga ettor!