Inte död

Nej då lilla anonyma kommentarslämnare som jag egentligen vet vem är.
Du dödade inte bloggen...du bara gjorde den medvetslös:)
Den har för tillfället väldigt trevliga drömmar om en webbserver och  ett gäng fiberkablar i bishounenstyle ;-)

Mitt liv

Jag tror jag är väldigt missnöjd med mitt liv. Det är inte alls som det borde vara. Det kommer heller aldrig bli. Jag kommer aldrig se ut på det sättet jag vill, jag kommer aldrig få det jobb jag vill ha, jag kommer aldrig vara uppskattad och älskad av alla, och jag kommer definitivt aldrig vara tjejen som alla killar och tjejer vänder på huvudet efter. Killarna förhoppningsvis med kåtslag och tjejerna med självförtroendet nertryckt ca 3 m under hälarna.
Inte för att jag är en ond människa eller något men någon gång vore det faktist intressant att vara den som trycker ner alla andra, bara genom att vara. Jag vill fortfarande vara en genomgo person...bara vara så där grymt sexig så även en staty får stånd. Är det för mycket att begära?



Jaja min pojkvän älskar och avgudar mig...oroa er inte.

Mätt

Hatar när inlägg försvinner...

Blev just proppmätt på maten jag lagade. Den var inte särskild god men jag vart mätt iaf. Hm, förstår inte vad jag gjorde för fel.

Idag trillade jag av trucken.
Inte så farligt som det låter. Det är en sån där handtruck och jag kom åkande på den (som alla andra gör fast mycket bättre!) och skulle sen hoppa av i farten. Lyckades fastna på trucken med den fot som jag står på trucken med. Snubblar mig av, trucken vickar och jag snubblar mig vidare. Ingen såg dock och jag klarade mig undan med hjärtat i halsgropen.

Efter att ha varit borta hela helgen städandes åt mamma och pyntandes och mysande kunde jag komma hem till en ren och pyntad lägenhet jag också. Dock fick jag lov att möblera om typ alla ljusstakar i fönstrena. Har inte killar något estetiskt sinne eller vad:p Idag fick jag äntligen ner min adventsljusstake, något försenad men nu är första ljuset nerbränt 0.5cm. Vilket är typ ingenting. Måste elda mer! Idag när jag kom hem luktade det faktist Julmys. En aromolja jag använde igår. Underbart det var att komma hem. Och det trots att katterna varit ensamma hela dagen och gått på lådan. Måste fortsätta tända den oljan varje dag. Inte fy skam att komma hem till pepparkakar, nejlikor och glögg doft! Köp den på Indiska, Julmys tror jag bestämt den heter.

Hm, såg just på Outsiders. Så intressant. Mycket intressant. Men vem fasen vill ha tatueringar på snoppen. Han hade inte valt några fina och ringarna var bara groteska. Men penis puppetry var roliga att se på. Glada killar det.

Frusen och tät i näsan. Varje kväll känner jag mig förkyld på nytt. Men jag är bara inte det. Under dagen kände jag mig konstig  i magen....kan ha berott på att jag hörde talas om magsjuka igår. Då blir min mage alltid lite extra orolig, för att skrämma mig helt säkert.

Dags att se på dagens avsnitt av julkalendern. Missade det vid halv 7 men det fanns ju för tusan att ladda ner! Så himla spännande! Vem är skurken!