Kväll igen

Nyss hemkommen från japanskakursen, inte visste jag att det var så skoj att lära sig saker, har jag ätit kvällsmat och känner tvånget att uppdatera här, jag lovade faktist. Citat från mötet idag:
"Jo dom har pratat igenom saken och dom vill träffa dig."
Vaddå träffa, jag vill höra; dom vill ha dig! Men men, det blir nog bättre det här. Får man träffa dom och få en uppfattning om jobb och arbetskamrater. Imorron! Håll tummarna liiite till sötnosar!

Melodifestivalen borde jag göra ett eget inlägg åt. Jag har ju faktist handskrivit kommentarer om nästan alla låtarna...men jag nöjer mig med att säga att fel låt vann. Så klart. Jag avskydde verkligen Andreas Johnsson, som alla vet som läste för några veckor sen, men jag blev storeligen besviken när hans låt inte vann. Det var ju en upplyftande och härlig låt det! Men vad är det med svenska folket och Carola.  Jag märkte inte hennes sjuka röst men jag menar, skenheligheten står ju som en stank runt henne! Och varför skicka en artist som alltid verkar lida av någon halsåkomma som gör att hon inte får prata ett dygn innan uppträdandet?

Om man jobbar med datorer hela dagarna borde man inte ha lärt sig lite mer än pekfingervalsen då? Det gör man tydligen inte på arbetsförmedlingen. Gosh!

Min dator är numera både hel och snygg. Aaa! Men det var lite funderingar innan alla hårddiskar fungerade som dom skulle. Jag har äntligen en svart/silver skärm och ett svart/silver chassi. *stolt* Och snart kommer det pengar på kontot! Då ska här handlas mat! Vi minskade på matkassan och blev lite chockade. Det går nog bättre nästa månad. Jag har har klädesräkningar att vänta så det ska betalas. Sen ska man ju till sthlm i maj så jag måste  ha massa penningar då. Samt spara pengar utifall jag inte får jobb/praktik och ingen ersättning. Då kan vi börja snacka om att dra in på matkassan:p

Nu ska jag ta och sussa sött, måste ju upp lika tidigt som pojkvännen imorron också.

Nu är det spännande

Jag ska alldeles snart traska iväg till ett möte för att få höra om jag passade in eller inte. På en arbetsplats that is. Det är visserligen en praktik men jag hoppas verkligen att jag får stanna kvar. Det verkar vara ett bra jobb. Håll nu tummarna för mig! Berättar mer senare idag då jag också kommer med en uppdate om Melodifestivalen. Måste springa på toa innan jag går nu. Ha det!

Nu var det länge sen...(2)

ApArsle!!!

Det borde vara förbjudet att orsaka server fel så att min blogg inte blir uppladdad.

Jag får försöka att igen berätta vad jag varit med om. Antagligen blir det nerförkortat. MYCKET! *snorförbannad* Ni blir av med alla fina formuleringar och roliga vändningar. Fakta i kortform.

1. Min hårddisk dog. All info riskerade att försvinna. Köpte en ny större hd med hjälp av garanti och lite extra pengar. Kunde överleva kraschen av musik och anime, men inte fotografierna. Tack å lov så kom pojkvännen till hjälp och räddade det mesta! *älskar* Nu är det en hdfläkt inköpt, en nya IDEkabel då andra hd också protesterade och en ny nätdel. Snart kommer också ett nytt chassi. Min dator kommer se så snygg ut!

2. Jag har bokat biljetter till Celtic Tiger i Globen i Maj. Dånfaktorn i det här fallet är att Michael Flatley ska vara med personligen. *svimmar mot golvet med handen svepandes mot pannan i en typisk dångest*

3. Tågbiljetter är rätt så dyra, eller rätt så billiga. Vi åker X2000 hela vägen hem vilket verkade rätt så skönt. Dock är hotell snuskigt dyrt jämt och vandrarhem är helt enkelt snuskigt.

4. Jag vill slå ett slag för tv-serien Smallville. Stålmannen som tonåring. Helt underbar serie för oss som gillar snygga killar och science fiction! Se den på ZTV vardagar kl. 17.05.

5. Jag ska uppdatera på melodifestivalfronten snarast. Har två program att döma. Det kommer kanske imorron.

6. Dags att gå. Till sängen. För att läsa. Fantasyböcker!!!

7. Hej då.