ABC

Godmorgon alla.

Sitter här och äter min fil med flingor och en fralla. Försöker inte tänka på att jag gick upp 5 idag, och kommer få göra så så länge jag måste åka buss. Vilket är tills jobbet tar slut. Idag snöar det. En hel del ska det komma och det tror jag nästan på. Jag hör till dom få som faktist blir glad av det:) Jag blev glad av frosten och jag blir glad av snön. Men jag tror inte att den kommer ligga kvar. Det behövs faktist inte. Den kan återkomma till december. En vit jul yea!

Inatt sov vi i våra nya lakan. Svarta eller vita (vändbara) påslakan som är fullproppade med katter. Jag är lyrisk. Och trots en viss hårdhet i lakanen så sov jag väldigt gott i dom och jag ville verkligen inte gå upp när larmet ringde. Nu är det bara en kvart kvar tills jag ska gå till bussen. Suck. Fatta att det tar en timme med bussen som tar 20 min med cykeln. Fast nu överdrev jag lite. Bussarna kommer ju fram på 40 min. Det är jobbet som inte är öppet på en gång. Jäkla drygt det är med människor. Det finns ju skitsnack överallt. Oavsett hur trevlig arbetsplatsen är. Det enda sättet att komma ifrån det är väl att jobba med någon som tycker om en oavsett. Som en pojkvän eller en nära vän. Så vad säger du Shva, ska vi inte starta ett företag ihop? Inte för att jag vet vad vi kan men fatta vilken underbar arbetsmiljö du och jag skulle få ihop!

Måste hinna äta min fralla också.

Vink.

Um, hej

Jag trodde jag skulle blogga ikväll. Men än vet jag inte riktigt vilket humör jag kommer tippa till. Kanske blir bättre när jag får våfflor med sylt...och glass...och  massa av allt! Jag skiter i nyttigheter. Ni kan ta era jävla kostråd och köra upp dom i arslet! Utan glidmedel!

Jag måste gräva ner mig i massa avsnitt av Angel igen tror jag. Såg på flertalet igår. Underbart. Såg på Matrix tvåan i fredags. Sov bort sista halvan av filmen men det var då fasen inget att hurra för iaf. Fightingscenerna är bra mycket snyggare i Angel (en inte så påkostad serie) än i den högt skattade (ha..ha) Matrix.

Usch.

Jag har mail att svara på (bara roligt egentligen) och blogginlägg att skriva (borde också vara roligt). Käder att längta efter(jag har beställt för grymt mycket pengar) och middagar att planera (helt vanliga vardagsmiddagar man jag gillar det).

Nu har jag ätit våfflor med både sylt, grädde och glass. Det var inte alls gott. Eller det var gott (såklart) men jag trivs inte med att äta sådant till middag helt enkelt.

Men hjälp vad fort jag kan börja gråta. Bara låt mig se på Extreme Home Makeover så snyftar jag som en bäbis. Trots att jag tycker det är ett ytligt amerikanskt program så kan jag inte låta bli att fälla några tårar. Eller visa mig en gråtande människa, jag gör henne sällskap på tre sekunder. Väldigt lättrörd.

Tvättstugan får inte glömmas bort nej.

Dags för Angel.

Hur går det med dig Shva. Jag måste nog tyvärr meddela att det inte blir IKEA på lördag. Pojkvännenes släktingar hälsar på så vi ska hem dit. Jag har inte ens tid att gå på stan med dig på lördag förmiddag. Men möjligtvis på söndag att vi kan göra något...om jag orkar. Det är bara måndag men jag känner mig redan en aning galen. Om du förstår.


Testa vilken möbel du är
här.
Jag blev hallspegeln RISKA.
 Främsta karaktärsdrag är att hon/han är empatisk, generös, snäll och skör. En RISKA är ofta en mycket omtyckt person. En sådan som du gärna dricker te och småpratar i timmar tillsammans med.

Vissa skulle kalla henne/honom jag-svag på gränsen till självutplånande. Visst, dessa karaktärsdrag existerar, för en hallspegel beror humör och dagsform mycket på hennes sällskap. Tillsammans med en vän med starkt utstrålande personlighet (t ex fåtöljen BARKARBY) förvandlas RISKA till en sådan person. Men förtrollningen kan brytas eftersom hallspegeln är något av en kameleont.

Ytligt sett är hon/han knappast någon ledargastalt, men det finns som bekant många olika sätt att leda på. Hallspegeln RISKA behärskar de dolda härskarteknikerna och får därför ofta sin vilja igenom utan att folk runt omkring förstod hur det gick till. I trängda situationer blir hon/han vass och agerar reflexmässigt. Kommentarer och kritik studsar tillbaka.

Innerst inne är varje RISKA en drömmare. Håll drömmen vid liv så ska allt gå väl!

 
Karriär
Hallspegeln RISKA föredrar människorelaterade yrken och jobbar ofta som taxichaufför, massör, arbetsterapeut, personalchef och inom hotell och restaurang. Även om hon/han inte är någon karriärist så kan RISKA gå långt i yrkeslivet. Med sin perceptiva förmåga och känsla för omgivningens signaler blir RISKA lätt en populär och uppskattad kollega.

Relationer
I relationer beror eventuella problem ofta på spegelns kameleontdrag. Partnern känner osäkerhet inför vem han egentligen lever tillsammans med, vilket i sin tur gör spegeln ännu osäkrare. Många speglars förhållanden har gått i kras av den här anledningen.
Många RISKA-typer riskerar att bli utnyttjade av sina vänner. Välvilja och generositet får inte övergå i naivitet och godtrogenhet. En rekommendation är att se upp med sittkudden PÖSIG och golvlampan SKYAR. De är charmiga och spännande men risken är stor att det blir ett alltför ensidigt givande från din sida. Bokhyllan BILLY och RISKA blir ofta goda vänner. I kärlek bör RISKA leta efter diskstället GRUNDTAL eller TV-stället OBSERVATÖR. Det är rejäla personligheter som RISKA kan få ett bra förhållande med.


Men blabb!

Hej hå.

Vad trevligt att du fortfarande läser min blogg Sara. Och nej det blev inte av att vi bowlade. Jag var psykiskt utmattad efter flera veckors roligheter och ville vara hemma och kura bara. Men jag ska ta upp det om några veckor igen tänkte jag. Det var bara några dagar du inte kunde komma in, jag vill så klart behålla dig som läsare så om det blir några längre uppehåll igen ska jag meddela dig. Det här var ett specialfall.
Förresten, du var lite seg på att uppdatera under helgen ändå:p

Jisses vad det regnade idag. Och jag som skulle köpa linsvätska och lämna in biblioteksböcker. Kul att man blev lite blöt i baken efter cykelsadeln då...suck. Men det fick gå ändå, är det efter-jobbet så är det. Jag kunde inte betala min skuld till biblioteket dock eftersom dom inte tar kort. Får försöka komma ihåg att ha lite kontanter till nästa gång jag ska länsa dom på läsbara och oläslig böcker. De senaste böckerna jag lånade (och som jag vart försenade med var oläsbara, dåliga that is).

Min underbara pojkvän (som jag för det mesta gnäller på *skämmas*) står och bakar dammsugare...igen. Och jag är så gottsugen att jag ska äta två! Trots mat i magen och lagomt mätt. Jag kom på att jag var sötsugen tidigare idag (under mensvärk, illamående efter äcklig mat och trötthet eftersom jag råkade läsa ut en bok i går natt) och det har fortfarande inte släppt. Trots choklad och nötter och russin och gud vet allt!

Och jag konstaterade just att jag inte har ro att skriva om samma ämne något längre tag. Inte för kort men mellan 5-10 rader brukar jag kunna skriva. Sen blir jag galen av att det tar så lång tid att skriva mina tankar istället för att tala eller tänka och att jag dessutom har svårt att få fram exakt vad jag menar gör det inte lättare för att jag ska vilja utveckla ett ämne längre. Jag är av naturen och ohejdad vana lat.

Ha! Ironiskt egentligen, jag är självkritiskt och har väldigt svårt att se vad jag skulle vara bra på. Att skriva kanske jag klarar ändå tänker jag ibland. Tänkte någon gång kanske ta tag i det där med att skriva. Tänk vad mysigt att kura ihop sig i soffan med den bärbar i knät och bara skriva och skriva och skriva. Inte sitta och ha svårt att komma på nästa steg. Låta fantasin ta överhanden. Jag kanske borde göra det ibland. Hm, sidospårad... Ibland tänker jag som sagt att jag kanske skulle klara av att skriva. Noveller eller dikter eller tankar bara. Men jag klarar inte av att använda bloggen som ett ställe att babbla på. Dels är jag manisk på att jag inte vill att någon ska veta vem jag är (annat än utvalda) och sen för att återknyta till tidigare stycket. Jag klarar inte av att hålla mig till ett ämne så pass länge att det blir intressant. Hur kan jag någonsin inbilla mig att jag skulle klara av att skriva mer seriöst. Jag har knappt förmåga att se om jag håller ihop min egen text nu. Mina tankar hoppar för mycket mellan olika saker. Det finns en bok på mitt jobb...Tankarna springer iväg. Det handlar nog om barn med problem och så allvarligt är det nog inte för mig. Men nog springer tankarna iväg bra mycket fortare än fingrar och tangentbord hinner med. Åh!

Vi fick extrahjälp idag, inte för att jag vet om dom var till hjälp för dom var väldans sega. Men i vanliga fall får vi snygga killar några år äldre än mig bara. Först blir man panikslagen för att man har så fula kläder. Sen tänker man, åh men alla har såna kläder. Men alla ser inte lika suspekta ut i sina som jag gör i mina. Men det spelar iaf ingen roll hur kläderna sitter, mitt ansikte och kropp ställer till det iaf. Så då ger man upp och resignerar och jobbar på, lite dystrare till sinnet ett tag. Men hur som helst, dagens extrahjälp var inte det minsta snygga, inte ens normalsnygga eller halvsnygg. Inte ens normala människor såg dom ut som. Vågade knappt prata med dom. Jag är ytlig jag vet tack. Men dom såg suspekta ut. Och dessutom pratade en av dom om sport. Dom går så fetbort så det är fan inte sant. Burr. Vad hände med dom söta killarna vi brukar få? Så man får något trevligt att titta på (och bli påkommen och bortgjord:p)

Jag vet Shva, jag glömmer frågetecknet ibland. Oförlåtligt av mig, fy...

Och Shva, tillverka genast dina egna skoinlägg. Så dyrt kan det inte få vara! Såg din mamma i tidningen för ett tag sen.
Köp en hjälm!
Hm, S har dvdbrännare. Annars kan vi föra över över msn...verkar pålitligt:p
Jag har sett 4 avsnitt av Angel. Avsnitt 3 är hög äckel- och mörkräddfaktor på. Värre än dockavsnittet i Buffy vi såg på!
Går det bra med hundarna?
Men jag vill veta NU vad jag ska hålla på med, inte om 30 år.
Åh just det. Spike och Oz har kommit förbi i Angel. Jag vart förresten också putt när Oz lämnade Buffy-serien. Löjlig orsak! (som jag glömt:p)

Öh...nu tog tankarna slut, jag låste in dom.

Angel here I come!

Dagens Känslor: Supertrött, Smärta, Äckelmat, Stressaaaaa, Glad, Grinig, Normal
Dagens Outfit: Läckra blå oformliga arbetsbyxor, svart t-shirt snodd av sambo, funktionell grå tröja med dragkedja och huva och svarta modernt stålbeklädda arbetsskor.

Gårdagens sista tanke: Usch och fy och jäkla skit! Mörkrädd och ångest.
Dagens Middag: Stekt panerad fisk med potatis, grönsaker och skär sås
Dagens Musik: Pojkvänens mobilsignal

Ont i fötterna och Gääsp

Grymt ont i fötterna idag.
Speciellt ont i min fotknöl som jag har böjt och vridit på lite extra. Var nog dumt gjort. Dessutom har jag nog kapat min lilltå. När vi kom hem från handligen och jag skulle fälla upp stödet på cykeln vid ett tillfälle måste jag ha kommit åt en nerv eller något för det gjorde så grymt jävla ont på lilltån. Jag har fortfarande gåshud:S Dessutom är det bara 3 av mina fingrar som är riktigt dugliga då alla andra har små torrsprickor orsakade av jobbet som svider attan.

Jag är en sucker för söta saker. Alltså inte godis utan prylar. På affären fanns det pepparkaksformer i form av hund och katt om man bara köpte si och så många kattmatsburkar eller torrpluttar. Tror ni att jag kunde låta bli eller. Nej just det! Sen insåg jag att jag aldrig kan äta upp en kattformad pepparkaka...men jag får väl hänga dom i fönstret eller granen då:)

Imorron är jag förvånande nog ledig från jobbet. Det kom lite oplanerat men chefen trodde nog att dom skulle klara sig utan mig. Och förresten, jag har packat många många Svart Böcker igår och idag. Om nån förstår så är ni litterärt intellektuell. Hur som helst ska vi långt bort imorron...för att titta på hund!
My God tänker ni, ska människan köpa hund. Men jag kan lugna er, jag är en kattmänniska och har inte tid för en hund just nu. Det är min kära syster som blivit galen:) Tillsammans med min andra syster som blivit ännu galnare och köpte en till häst. Pooofff så var det en galen Angel. Men nåja. Jag har ju mina katter.

I Löööv my Jacka!!!

Så...vad var det mer jag skulle blogga om...Lite direkt till dig Shva. Vill du gå å bowla på söndag med våran gemensamma bekanta C och en föredetta klasskamrat J? Hon/C frågade och jag sa att vi gärna ville men på söndag. Sen frågade jag fräckt nog om C och J var ihop men dom var visst bara promenadvänner. Undrar om det var hemskt fräckt? Nej, hur skulle jag annars få veta liksom.
Sorgligt nog trodde jag att jag skulle få slappa bort hela söndagen. Men nästa helg...då ska jag inte göra nånting!! Förutom att gå på ett födelsefirande med största säkerhet. My God!! Det är iaf inget kalas att planera den veckan. My God vad ska jag köpa för present:'( Måste på stan i veckan...fast då kommer jag vilja köpa skor bara. My God!!!

Jag har världens bästa pojkvän. Det bara är så. Han är värd sin vikt i guld. Fast det blir inte så mycket då han ser ut som en läcker mangakille i kroppen *dreggel* *Går och tafsar lite*

Dags att plocka ihop lite inför morgondagen och sedan sova sova sova. Jag känner mig så matt, i både kropp och själ. Fast glad ändå. Godnatt.


Dagens Känslor: Normal, Sprudlande, Eftertänksam och insåg att jag borde tappa energin vid det här laget. Trött.

Dagens Outfit: Oformliga mörka jeans, grön tröja, misslyckad människa

Gårdagens sista tanke: Åh pojke... ;-)
Dagens Middag: Pasta och veg.färssås
Dagens Musik: Lonelyyyy, Im so lonelyyyy. I have nobodyyyyy, Im on my own-oooo. Sjunget av en liten kyckling, någon som känner igen honom?

Gääsp

Tidig morgon.

Jag är rätt säker på att jag drömde något suspekt inatt, men just eftersom det var suspekt ska jag inte anstränga mig för att komma ihåg det.

Jag har tankar om att killen (som jag pinsamt nog inte vet namnet på) ska glömma att hämta upp mig, eller försova sig, eller helt enkelt strunta i att hämta mig. På ren jäkelskap alltså. Det kommer säkert inte att hända, men lite nervös är jag allt.

En sak som är positiv med att åka bil är att jag får användning för min nya jacka som jag är grymt förtjust i men aldrig får anledning att använda. Det är för varmt eller så är det opraktiskt att ha den på sig när jag cyklar. Det blir senare när jag börjar åka buss. Men hur ska jag lyckas komma innan 7 till jobbet när bussarna går som dom går? Usch, det lönar sig aldrig att åka buss tycker jag, finns alltid något sätt att ta sig fram lättare. Så klart det gör, men man måste ju tänka på det miljövänliga! Och förresten, varför är det bara töntar i filmer som cyklar till jobb/skola och samtidigt använder hjälm? Jag cyklar till jobbet med hjälm, är jag en tönt då? Eh...
Varför är det så få som använder cykelhjälm? Varför använder inte ens min egen sambo hjälm? Kör ni bil utan bilbälte också...?

Hm, jag föredrar nog hallonkrämen framför jordgubbskrämen. Överlag föredrar jag hallon framför jordgubbar. Jag vet inte riktigt om det bara är för att jag gillar smaken eller om jag vill vara lite vrång mot resten av Sveriges befolkning som fullkomligt ÄÄÄlskar jordgubbar.

Min t-shirt stryper mig...arrrrgg...

På andra sidan väggen till min sambo mysigt nerkurad under mitt täcka och snusar sött. Den jäkeln! Det vill ju jag göra också. Att det ska vara så svårt att leva som man vill ha det.

Jag tror inte att min arm mår särskilt bra. Långfinger och ringfinger domnar väldigt lätt bort och lämnar en sockerdricksliknande känsla efter sig i flera timmar. Att jag dessutom har två infekterade sår på just de fingrarna som har gjort att fingrarna känner sig svullna gör inte saken bättre. Det är en negativ sak med jobbet, alla skador. Fast vänta, hur många positiva saker finns det om jobbet...öum...lönen. Japp.

Så där, nästa del av frukosten, hembakt bröd med majonnäs och gurka. Samt ett glas apelsinjuice. Varför jag envisas med att dricka A-juice förstår jag inte. Så gott är det inte och jag blir dessutom svullen i halsen

Igår gjorde vi chokladbollar och ni vill inte veta vad det är för någonting i. Hemska mängder socker och margarin. Shiiiit. Nåväl, jag började rulla några bollar, rullade dom sedan i kokos och råkade sedan fortsätta med det. Min pojkvän rullade bollar så snabbt att jag knappt han med att rulla dom i kokos och lägga undan dom. Men små och söta vart dom. Min pojkvän - The Godisråtta - sa att dom var jättegoda också. Hoppas han vet vad han pratar om...

Jag kollade min egen historik lite...i april skrev jag inte ett enda inlägg, i mars skrev jag tre. Det var verkligen ingen aktiv bloggare. Hoppas jag är bättre nu. Och att någon läser vad jag skriver. Fast det är roligt med ett ställe enbart för en egens skull.

Och nu har jag bitit mig i kinden, alldeles i mungipan, så otroligt oroligt. Oho, det är bara en bokstav som skiljer orden åt! Och vad är mungipan för ord egentligen. Va va!

Nej dags att äta upp smörgåsen, bli svullen i halsen och sedan dra sig mot jobbet.

Sing a long!

Dagens Känslor: Trööööött

Dagens Outfit: Läckra blå oformliga arbetsbyxor, snitsig blå t-shirt med företagsnamn, funktionell grå tröja med dragkedja och huva och svarta modernt stålbeklädda arbetsskor.

Gårdagens sista tanke: Åh pojke... ;-)
Dagens Middag: Frukost, kräm och flingor, smörgås och juice.
Dagens Musik: Justin Timberlakes "Sexy Back nånting"


Ont i fötterna

Idag jobbade jag över 1.45 h och nu har jag mycket ondare i fötterna än vanligt. Bäst att jag sitter ner när jag ska rulla chokladbollarna. Ska göra sådana strax till helgen, hoppas dom blir goda. Det ska bli 50 men jag är glad om jag får det till 20:p

Sett klart på avsnitt 2 av Angel, japp japp det tar sig.

Imorgon får jag skjuts till jobbet av en ny kille, han ska bara vara där den här veckan men jag råkade visst charma honom så han ville hämta mig. Woho. Ska bli skönt att få åka bil igen även om jag faktist tycker det är bra att jag cyklar till jobbet. Omedveten motion liksom. Idag hittade jag den bästa vägen hem desssutom, mest nedåt hela tiden. Lovely.

Gud vad vissa ska tjaffsa på jobbet....varför är det tillåtet att håna folk. Varför känner jag mig hånad. Varför får man inte slå ner personer hur som helst?

Ikväll ska jag se på Top Modell på TV. Usligt är vad det är, att jag ser på det alltså. Min älskade Joey tog slut igår. Hur kunde dom låta bli att spela in mer avsnitt! Dom jäklarna!!! Det enda positiva är att jag kan gå å lägga mig tidigare.

Nu måste jag baka lite...stress och ångest återigen.

Dagens Känslor: Modstulen, Deprimerad, Har ingen aning, Normal, Ont i fötterna.

Dagens Outfit: Läckra blå oformliga arbetsbyxor, snitsig blå t-shirt med företagsnamn, funktionell grå tröja med dragkedja och huva och svarta modernt stålbeklädda arbetsskor.

Gårdagens sista tanke: Jag VILL INTE gå å lägga mig.
Dagens Middag: Toast
Dagens Musik: Mix Megapol


Kvällens

Det tog mig exakt 20 min att ta mig hemifrån halldörren till jobbdörren. Vilket gjorde att jag var där långt innan alla andra och jag fick stå ute och frysa i säkert 7 minuter. Sen vart alla jättechockade när jag var där så tidigt....men att jag inte orkar cykla så snabbt oftast då!
Så går det när man gör sig till och anstränger sig.

Så större delen av dagen kände jag mig lyckad tills jag gjorde nån miss och vart bryskt påpekad det och sen var ju den dagen körd trodde jag. Men nej då, jag vart grymt rosenrasande arg istället. Jag glömde att jag inte hade plånboken med mig, kom på det i kassan, fick åka hem och hämta pengar för den snälla kassörskan, bröt av en nagel så det gjorde ont, hittade nästan inte kvittot jag behövde, cyklade som en dåre och skällda (oförtjänt) ut sambon i telefon. Efter att ha frossat i vitt bröd med smör och ost och oboy till vart det bättre. Nu är jag stressad bara.

Jag har gjort en massa av det jag tänkte göra iaf, bara ringa syrran kvar. Familjekalas på lördag.

Sorry Shva, du är inte medräknad i helgens planer...det löste sig inte. Och nästa helg var du borta. Då får vi inte ses på ett bra tag. Men jag tänkte att vi gottgör för det genom att åka till Ikea den 4:e november du jag och pojken. Kanske. Ska kolla om man får tag i en bil också. Sen borde du och jag göra stan osäker nån gång och handla julklappar:D

*manisk planerare*

Jag blir lycklig av att planera...så låt mig göra det era oplanerade tidsoptimister!

Och låt mig bara klargöra en sak utifall ingen fattat det....jag hatar de moderata jävla kapitalistidioterna! Ni kan dra till timbro allihopa och implodera! Era miffade människor. Vad hände med att ta hand om alla i ett samhälle!?!?! Hur fasen kan fler jobb skapas genom att ta bort säkerheten vid arbetslöshet! Freaks!

Katter eller Kingdom Hearts 2 det är frågan.
Och förresten Shva, vill du ha bakgrundsstory till CoM ska du läsa på wikipedia. Herrejisses vad uttömmande. Dock lite för avslöjande ibland. Så läs i väldigt skumt ljus:p
Att leka med katterna och aktiver dom borde vara prio 1. Men KH2 är också roligt. Båda är ungefär lika roliga men katterna måste nog gå före då dom är levande ting:)


Dagens Känslor: Lyckad, Deprimerad, Vrede, Stress i den ordningen.

Dagens Outfit: Läckra blå oformliga arbetsbyxor, snitsig blå t-shirt med företagsnamn, funktionell grå tröja med dragkedja och huva och svarta stålhättebeklädda arbetsskor.

Gårdagens sista tanke: Jag är inte trött....sen kom medvetslösheten så jag antar att jag hade fel:p
Dagens Middag: Mjölkstuvade makaroner med veg.bullar
Dagens Musik: Mix Megapol

Tankar i duschen

Att duscha varmt är en ond cirkel.

Jag älskar att duscha varmt och har svårt att slita mig, men paradoxalt nog, ju mer jag ökar värmen, dessot mer fryser jag och måste öka ännu mer. Idag slutade jag först vid brännhett, det kände jag på huvudet. Men kroppen fortsatte rysa och frysa. Varför är det så?

Godmorgon

Nu vart det tidigt.

Men så kan det gå om man ställer bak klockan en kvart. Jag ska borsta tänderna och försöka klura ut när jag egentligen ska cykla iväg.

Återigen ett totalt meningslöst inlägg:p

Företagside

Har jag ingen...men det vore uppskattat om någon kunde berätta för mig vad jag ska pyssla med. I framtiden och nu. Om man skulle starta ett eget företag. Men jag är verkligen usel på det mesta och dålig på resten...man är sin egen värsta fiende. Kanske någon annan kan berätta vad jag kan och borde pyssla med. Vad är jag bra på!?!?

Nu ska jag gå å lägga mig...och läsa Kalle Anka-pocket.
Det finns många att låna Shva.


...

Liver är hat

Jag tycker så illa om så mycket

Mycket illa om mig själv

Mycket illa om människan som bara förstör och hatar allt levande omkring sig

Och mycket illa om allt.

Mest mig själv

Godmorgon gott folk!

Jag är så exhalterad inför att komma hem ikväll och leka med mitt sista paket:D

Jag fick en massa tid över idag...så jag undrar vad sjutton det är jag har glömt göra...hm...

Sen har jag en massa planerande och genomförande av planer inför helgen som måste ske idag helst.
Jag som bara ville leka:D

Jag har inget vettigt eller ovettigt att säga, jag ville bara blogga!

Äter: Frukost, 2 sorters flingor i mjölk med äppelmos
Lyssnar på: Inget
Gjorde innan jag somnade: Pratade med älsklingen

Sista paketet!

HAHAHA!

*överlycklig*

Gissa vad som var i det sista paketet!?

Han var listig min pojkvän, slog in något litet i ett mycket större paket därav lurandes mig rejält. Jag hade ingen aning. Underbart!

Hur som helst ska jag strax berätta vad det var i.

Ska bara spendera några meningar med att berätta om det fina paketet.

Inslaget i ett metalliclila papper med ett fint olivgrönt snöre orginellt knutet runt och i en rosett, passande storlek för något riktigt spännande, dock lite för lätt för att vara superduperspännande, var paketet en fröjd för ögat. När det sedan stod mitt på köksbordet fint uppställt när jag kom hem från jobbet blir man ju ännu gladare. Jag riktigt hoppade till och vart superglad. I hemlighet hade jag hoppats på ett till paket men inte vågat hoppats för mycket så när det stod där på bordet, glänsande och väldigt lovande, vart det en liten lyckokick. När jag nyss öppnade det visade det sig vara superdupermegaskoj!

Here it comes...




..........................wait for it..........................
























..........................wait for it..........................























Kingdom Hearts II

WOHOOOOO!!!!

Ah!

*en lång njutningsfylld suck*

Imorron ska jag komma hem från jobbet, ta upp posten från dörrmatten och hoppas ingen kissat på den, mata katterna, göra rent kattlådan, hoppa in i duschen, klä på mig, ta något att tugga på och sen...Tada! Ska jag slå mig ner vid tv och roa mig av hjärtans lust! Sen går jag till jobbet på fredag...=D

Sora

Tips

Om någon (antagligen inte) kommer ihåg så tipsade jag om den här videon för ett bra tag sen.

Sen den igen.

Se sedan den här

Kommentar: Aww!

Jag börjar bli gammal:P Dom är ju så söta!

Födelsedagen

Igår var jag halvt nedstämd och kunde inte riktigt känna det där pirret; "Imorrgon fyller jag år, woho!".
Idag är jag så klart på gott humör och önskade att jag varit det igår också. Som det är nu kom födelsedagen som en surprise (med paket och sång på sängen:D ) och körde över mig totalt och efterlämnade en smak av serpentiner och tårtljus. Nej då, jag känner mig vare sig överkörd eller har någon konstig smak i munnen.

Jag väckte S imorse så att han kunde gå upp före mig(:P) och sen komma och sjunga med massa paket:) Det var otroligt trevligt. Se till att någon väcker er med sång på eran födelsedag också! Man kan inte få en bättre början än att ligga i sängens varma sfär med någon man älskar och göra något man älskar. Dvs öppna paket:D Vad trodde ni ;-)

På jobbet gick det bra, det gör det väl iofs alltid men idag kändes det extra okej. Dom andra jobbade över men jag gick efter en halvtimme efter ordinarie arbetstid. Fixade tillbaka lite böcker på hyllorna, det var något utanför det vanliga jobbet och jag lyckades fint med det. Alltså vart det en bra dag. Jag tror mitt humör mycket beror på om jag lyckas med något på jobbet. Eller om jag inte misslyckas med något. Jag har dock ännu inte egentligen misslyckats med något...jag är bara en aning känslig för det mesta.
Nån dag kanske jag lyckas gå upp för trappen utan att få svindel. Då ni!

Och Shva, har du lyckats köpa dom där sakerna på ÖB än?
Varför i hela fridens namn heter det ÖoB när affären uppenbarligen heter Överskottsbolaget. Suspekt!

 Jag har börjat planera julklappar. Har jag nämnt att jag älskar att planera:P Till skillnad från S som förra året köpte julklappar 1-2 dagar före jul:p I år ska jag ha klart för mig lång väg innan. Och det blir många böcker och många billiga leksaker. Sen kan man koncentrera sig på dom svåra fallen närmare jul. Kompisar och svågrar. Och sånt.

Katten är gossjuk och jag är sugen på tv-spel och Kalle Anka pocket.

Drar vidare mot fler paket:D

Äter: Födelsedagsmiddag, Jansson! Mums!
Lyssnar på: Katie Melua - Shy Boy
Gjorde innan jag somnade - Jag kan ha läst något men jag kan också ha somnat på en gång. Jag var nog trött:P

Kommentarssvarande

Tack tack Sara:D

Bra att det var en rolig lista...vad var det som gjorde den rolig?

Jag tycker verkligen att du ska låna P:LoBK av mig någon gång!

Hm, du kan nog se på Nanny McPhee, så dålig var den inte. Men har du bättre saker för dig under en halvtimme ska du inte anstränga dig för att se den.

Tack tack!

Jag ser också fram emot Lördagen, funderar på om vi skulle köra killarna mot tjejerna på bowlingen och i sällskapsspelet vi väljer. Fast jag trodde inte jag gillade sådana upplägg...

Vad ska du träffa G och prata om då om du inte har något layout-förslag?

Chili con Mince är samma sak som Chili con Carne (det har du väl hört talas om) fast med den vegetariska vegfärsen Mince istället.

Tack tack. Jag har inte bestämt vad det blir för spel...men jag ska väl lyckas spela ut det småmesiga spelet Rhapsody: A Musical Adventure. Inte denna vecka dock.

Kommentaren är från S ja;)

Ja, nu önskar jag mig Di Leva sjungandes på min födelsedag:)

Vi blir nog med största sannolikhet bara 5 på lördagen, dom kanske skulle titta förbi senare på kvällen. Mer tårta till oss!

5 nya inlägg för kvällen

Slå det ni om ni kan:p

Jag vill inte på listan igen!!!


Ni vet vad som kommer...

1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?

Torkarblad yes, punktering om jag får svära en massa.
2. Hur äter du ett äpple?
Helst inte

3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Oh ja.

4. Big Brother eller Sportnytt?
BB om jag måste välja
5. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
Pengar

6. Är du mörkrädd?
Ja lite smått

7. Resmål som fascinerar?
Skottland

8. Ditt senaste telefonsamtal?
Med kompis

9. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, vem blir det?
Föregående bloggare valde Di Leva...och eftersom jag inte kommer på någon favoritartist väljer jag också honom-

10. Förrätt eller efterrätt?
Efterrätt

11. Bästa stunden på dagen?
När man just kommit hem från jobbet och ut från duschen.

12. Tre saker du alltid har med dig?
Mobil, Nycklar, Plånbok

13. E-post eller snigelpost?
Smidigt med e-post, mysigt med snigelpost

14. Den senaste komplimangen du fick?
Du är bäst och har härlig kropp.

15. Senaste gången någon skällde på dig?
Bara för att ni ska förstå...ingen skäller på mig. Jag skäller på folk.


That´s a thing we cant deny

Hade jag varit lite yngre hade jag vid det här laget varit alldeles pirrig och nyfiken, för imorgon fyller jag år:) Men idagens situation har jag mest ångest. Inte för att jag fyller år (så gammal är jag inte) utan för att jag måste jobba imorron. Jag är nog en rätt svag person, men jag skulle uppskatta väldigt mycket att få jobba deltid istället. Jag är väldigt dålig anpassad för att jobba heltid. Det behövs så lite för att göra mig jättelessen. Vet inte vad som har hänt, det är inte pms för jag är lessen hela månaden. Och höstdepression kan det inte vara då jag tycker det är mysigt och spännande att det är mörkt när jag cyklar till jobbet och mysigt när det regnar och man sitter inomhus. Jag stör mig inte på mörkret på kvällarna, bara en bra anledning att tända smålampor och ljus för att få det ännu mysigare. Alltså kan det inte vara höstdepression då jag inte är medveten om att jag lider av det. Och undermedvetet deprimerade av hösten, det tror jag inte alls på.

På lördag blir det födelsedagsfirande och det kommer några kompisar. Sen ska man försöka passa in familjen också, man vill ju ha många paket liksom! Men tiden räcker inte riktigt till. Vem bestämde att helgen är 2 dagar och arbetsveckan 5, borde vara tvärtom tycker nog jag!

Jag har totalt ignorerat att ringa och bjuda en kompis...suck, att man ska ha så svårt att göra saker. Bäst att jag skickar ett sms nu då.

Vi hade iaf SoR-maraton i lördags. Extended versions så klart. Det var intressant. Man satt i soffan från halv 12 till halv 1 på natten. Jag somnade till några ggr under varje film och kom fram till att just då tyckte jag bäst om Konungens Återkomst så den var mest actionfylld och höll mig vaken bäst. Man lade faktist märke till att vissa scener blivit längre och mer informationsrika och det var bra. Slutet av hela triologin sov jag bort lite men jag tyckte det var ett antiklimax hur som helst. Rätt så fadd och så där. Och dessutom, varifrån kom de döda krigarna in i bilden. Vart det något dom hittade på för att rätt sida skulle vinna? Eller finns det mer information om dom om man läser böckerna? Vilket jag till skam säga inte har gjort. Eller jag har läst 1½ bok....tröttnade när dom bara gick och gick och gick hela jävla tiden i andra boken. Överlag tycker jag att Tolkiens böcker är sega och långdragna (både och:p) och upprepande. Filmerna är väldigt bra. Dock mådde vi alla tre rätt så dåligt efter att ha ätit godis, pizza och snacks en hel helg:p Proppmätta konstant liksom:S

Du behöver inte be om ursäkt. Jag föredrar att glömma och förtränga sådana tillfällen än att fundera på vem som betedde sig sämst.

Ingen av oss kan något om layers och jag visste inte ens att det fanns i hemsidor:p

Det var inte så dyrt med cykeldäck på ÖB tror jag men är det inte krångligt att byta?

Som sagt, jag klarade ut ett spel idag, handlade, var lessen och åt god Chili con Mince:)

Bäst att sova i hundrasjuttio nu så man inte är lika trött och zombie-aktig som förra veckan. Det är ju min födelsedagsvecka och jag borde vara glad!

Fast det var det där med att övertid förväntas denna vecka *suuuuuuck*


Lyssnar på: Ingenting just nu
Äter: Biter på läppen:p
Gjorde innan jag somnade igår: Läste nån löjlig romantikbok


Pirates:Legend of Black Kat

Pirates:Legend of Black Kat

Egentligen är recensionen på den sidan mycket bättre än något jag kan skriva nån gång. Men jag får väl skriva en egen åsikt iaf även om jag håller med om allt på sidan.

Det är en roligt, fungerande och spännande spel. Eftersom jag betalade 99:- eller 199:- för det var det väl värt pengarna också. Man iträder sig rollen som Kat, en ung kvinnlig(!) pirat som tar som sin uppgift att hämnas sin far och mor och hitta skatten. Woho pengar! Det finns också en bad guy vilket jag inte fattade förräns långt senare, över huvudtaget var storyn lite svår att greppa i början men det klarnade mer och mer efter hand. Det kan också bero på att jag började spela det någon gång 2004 och avslutade det först nu:p Jag vet inte hur lång tid det tar då spelet inte har inbyggd räknare, vilket är synd. Jag gillar att veta det.
Kontrollerna är underbara och för mig fungerar dom utmärkt. Det enda som behövs är vana och säg det spel som inte kräver det.  Man kan själv bestämma över kameran, jag önskar mig bara en möjlighet att vinkla den uppåt och neråt lite mer. Fienderna är lagomt svåra, och med lite taktik löser man det mest. Även om jag ska erkänna att min taktik oftast går ut på att slå frenetiskt. Något Kat gör mycket tacksamt och snyggt. Bossarna är inte överdrivet svåra utan det gäller att klura och testa och inte vara rädd för att testa igen efter game over.  Dom få ggr man kör fast finns det walkthroughs att kolla in men annars finns en mycket praktisk lista över olika goals man håller på med. Mycket bra då man som jag spelar en gång varje år:p Karaktärena finns inte mycket att orda om, dom är inte särskilt djupa och någon karaktärsutveckling finns inte om man inte beaktar slutet. Grafiken är helt okej, inte i stil med FFX men FFX var å andra sidan grötig och jag kommer bara ihåg att man blev grymt imponerad i början men hade svårt att hitta i terängen. P:LoBK har en grafik som är gångbar och en musik som är medryckande. Röstskådespeleriet var inget jag reflekterade noga över men det kändes okej ut också.

Sammantaget är det ett bra spel, snudd på mycket bra. Värt att köpa men kanske inte betala 500:- för. Jag är å andra sidan snål och köper inga spel alls. Jag skulle kunna betala 300:- för det här spelet nu när jag vet att det är värt pengarna.

Spela det!

Nanny McPhee

Vi har sett barnfilmen Nanny McPhee.

Ingenting jag rekommenderar en vuxen men jag antar att lättlurade barn tycker om den. Den var rätt så patetiskt och smålöjlig. Hur snabbt kan barn lära sig att uppföra sig? Inte så snabbt iaf :P

Jag gillade Emma Thompson (som spelade huvudrollen...hoppas jag) i hennes roll. Hennes "Hmpf" var oförglömliga.

När jag tänker efter var den rätt löjlig men medans jag såg så var det en mysig film. Se den med småsyskonen eller barnbarnen en regning söndag.

Saker om mig

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Ur hans mun vällde plötsligt en seg gegga." Boken är Kyrkdjävulen av Mikael Niemi. Jag har inte läst den än, verkar lite läbbig.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Golvlampa
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Sagan om Ringen triologin...extended, alla i ett svep:p Tog 13 timmar.
4 Utan att se efter, gissa vad klockan är:
21.20...oh! 21.29 Fast det innebär att jag är lite försenad...vad gör jag här!!!
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Två klockor som tickar...jag hatar klockar som tickar:(
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Efter jobbet och handligen.
7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Sista filmsekvensen i Pirates : Legend of Black Kat eftersom jag precis klarade ut spelet.
8. Vad har du på dig?
Svarta jeans, Kappahl, och svart suspekt top, Gina Tricot
9. Drömde du något inatt?
Ja att jag släppte ut en spindel i min säng, vidrigt!
10. När skrattade du senast?
Åt tv-spelet....nån detalj
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En Lasse Åberg tavla
12. Har du sett något konstigt på sistone?
En karl inne på Hemköp i deras arbetskläder. Det konstiga bestod av att han bar en korg och verkade utvecklingsstörd/förståndhandikappad (vilket är det rätt) så jag förstod inte varför dom anställt honom. Fanns en lapp på honom men jag ville inte stirra.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Skoj
14. Vilken var den senaste film du såg?
Sagan om Konungens Återkomst
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Vad min familj än ville! Stora gårdar, djur, bilar, betala lån. Mest skulle jag ge till mamma. Och sen skulle jag överösa mig själv med underbara saker! Jag bara väntar på att det ska hända.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Det kanske finns en anledning till att folk inte känner till allt?
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att ingen dör av annat än ålder. Vare sig djur eller människor.
18. Tycker du om att dansa?
Oja, i ensamhet!
19. George Bush?
Vem menar du...? Jaha han som är sinnebilden av en korkad republikan.
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
1. Jag ska inte ha några snoriga störiga ungar. 2. Sol eller Liv om flicka. Pojke har jag ingen aning. Något udda. Definitivt inte Erik. Vilka konstiga föräldrar som föper sin unge till nått sånt.
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Hm, inte något längre tag. Känner mig väldigt liten och osäker då.

Jag tog just bort en punkt då jag inte tror på Gud och tycker det är obehagligt att prata om döden och himmelen.

Så, end of list.

There are nine million bicycles in Bejing

Nu har det börjat regna. Mysigt värre:)

Jag gillar verkligen när det regnar, inte när jag själv ska röra mig ute i det men att sitta inne och lyssna på smattret är underbart.

Um, om du låter självupptagen, vad är då jag som har en helt egen blogg att babbla på om mig :p

Lyckades klämma in lite tv-spelande tidigare idag också. Pirates: Legend of Black Kat. Faktist ett rätt så bra spel. För det första är det en tjej som har huvudrollen, och hon är tuff och slåss som bara den. Snyggt är det när man slåss också. Och jag lyckades klå bossen på andra försöket...nu väntar bara slutbossen. Det var intresssant nog 1 år sedan jag spelade sist. Men jag kom ihåg mycket mera än jag brukar göra:p Ska fiffla runt lite grann och sen segla vidare. Det är roligt, man seglar sitt egna enorma skepp som man uppgraderar efter hand. Jag tror jag köpte spelet för 99:- för flera år sen, ett av mina bättre grisen-i-säcken-spel.  Två av mina sämre var Summoner och Oni. Så om någon tycker om de spelen meddela mig så säljer jag dom gärna!

Nu är bloggen uppe till allmänhetens glädje igen. Vi får se om min besöksstatistik ökar med...um...0,0%:p

Kvällsmat ikväll är timjandoftande morötter, palsternacka och paprika i ugn tillsammans med honey-marinerade quornfileer.

Och vet ni vad, Katie Melua var ju bra! Lite mysigt och jazzigt och trivsamt. Jag kom på var jag sett hennes namn förrut, en av hennes låtar dök upp i min
Pandoraradio och jag noterade hennes namn för att kolla upp det mer. Det var tidigt i somras, och nu sitter jag här i höstmörkret och tycker det är supermysigt!

Hm, det låter som något kokar över på spisen, en fysisk och teoretisk omöjlighet då inget är kokandes. Måste vara regnet som öser ner...:D
Det var absolut inget som lät, måste ha hört i syne.

Om man vill supa ner någon utan att denne smakar starkt av alkoholen i drickat, bjud på Hannas starkcider, 4,5%, Ananassmak. Smakade inte så mycket överhuvudtaget och alkoholen var knappt kännbar. Akta dig Shva, du vet vad som väntar när vi bjuder dig på den:p Oh jag läste just att den ska smaka lakrits. Jag hatar lakrits. Men var inte orolig, tydligen smakar den inte så starkt av det eftersom jag inte märkte nått. Förrän nu när jag vet om det:p

Dom där ytterligare 3 sakerna du skjuter upp var inte så viktiga att göra på en gång...antagligen är det dom du kommer göra först:p När dyker du upp imorron förresten?
Vi är på pissigt humör påfallande ofta du. Jobbigt är det. Hoppas du kommer innan 11 iaf. Vi är väl vakna från 9 eller nått sånt:) Sen är det lite förberedelser inför kvällens frosseri. Sen sätter vi i filmen och det kommer krävas special dispens att få gå på toa!

Yuäääck!

AAAAHHHH!

Helsike!

Gissa vem som just tappade toalettpapperspinnen i toaletten!?!?!?!

Enda trösten var väl att toaletten var nyrengjord och spolad två ggr....men ändå!

Yuääääck!

Dags..

...för att sätta blommor i jord!














Och ja, det var ett fruktansvärt nödvändigt inlägg:p

Woho! Listor listor!!!

3 saker som jag alltid har i skafferiet.
Ris, Konserver (bönor och svamp), och soja. Fast egentligen är det mycket jag alltid har i skafferiet, älskar välfyllda skåp.

3 kryddor jag alltid har hemma.
Svartpeppar, örtsalt och timjan.

3 saker jag använder varje dag.
Kastruller(:P), vatten och stekspade. Å herre gud vad jag är tråkig!!!

3 favoritsaker i köket.


3 saker som INTE får komma in i mitt kök
LÖK, Kött och sötningsmedel

3 saker som jag vill ha i mitt kök.
En rödmetallic vattenkokare, en rödmetallic brödrost och en hushållerska.



Orolig mage

Jag var så orolig i magen idag att jag bestämde mig för att stanna hemma. Kan vara skönt att vila sina ömmande leder också. Jag vill inte bli en trettioåring med smärta i handlederna för att jag slet ut mig på ett jobb liksom.

Jag ska strax gå iväg och diska men ni vet, allt som skjuter upp måste-sakerna är bra-saker. Sen tänkte jag plantera lite blommor, roa mig lite och pyssla lite. Emellanåt gör sig magen påmind dock...
Var inte orolig Shva dock, imorron är jag fit for fight! I tell you all about it!

Jag ska testa att lyssna på Katie Melua tänkte jag. Såg reklam om henne på webbradion och hon lät intressant. Kanske något för dig Shva? Hennes namn är väldigt bekant, men jag vet inte om det är för att jag har varit intresserad av att lyssna på henne förrut eller i något annat sammanhang.



*spraak fjiiii spraak*
*sändning pågår*
Senare under dagen, en kort sammansatt reflektion om Sanningen, framforskad, uppläst och dissikerad av Angel!
*slut på sändning*
*spraak fjiiii spraak*

Fel vid registrering av uppgifter: Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.

Igår mådde jag pyton, idag mår jag mindre pyton:)

Åt råris för första gången på länge nyss. Det är så gott! Men det måste vara rätt sort. Det man hittar på hälsohyllan i affären, och inte snabbråriset som är vidrigt! Har glömt vad märket heter för tillfället:p

Snart ska vi iväg och handla inför helgen, men jag fryser!!!
Idag gick jag på jobbet och hoppades bli förkyld (olojalt:p) men nu när jag fryser som en tok och det bara är en arbetsdag kvar innan allt trevligt händer så ångrar jag mig lite. Men jag kanske blir lagomt förkyld bara imorron?

Hm, Shva, hur mycket gott har du köpt? Vi handlar chips och dip och gör morotsstavar och gurkstavar och så tänkte jag om vi äter nudlar till lunch. Hur känns det? Snabbt och inte allt för mättande. Med tanke på allt gottvi ska äta. Hörde att pojken varit hos dig och handlat...var han en ohyffsad gnällig kund?

Undrar om det blir lite Anarchy Online ikväll igen...fast det var så varmt och skönt i soffan med dator i knä och filt över ryggen att jag nog inte kan tänka mig att flytta.

Jag roar mig för fullt med att designa mitt eget MedMera-kort, det var ju superroligt och blir så snyggt. Jag ska nog inte ha något men det vore roligt, en liten shonen ai bild:) Eller en drake!

Nej nu är det dags att ge sig ut och frysa arslet av sig...tillsammans med resten av kroppen!

Rätt så nedstämd

Idag är ingen rolig dag.

Den var rätt så okej fram tills eftermiddagsfikat. Då gick luften ur och depressionen in.

Jag har megatråkigt och behöver gå på toa.

Jag försökte spela Majoras Mask och insåg att jag tycker det är ett patetiskt spel. Jag tycker inte om när man inte kan bestämma kameravinkeln själv eller det inte finns en karta över stället man är på. Jag är usel på att hitta inne i städer.

Funderar på att spela AO.

Eller möjligtvis gräva ner mig i komposten jag cyklar förbi varje dag.

Jag mår pyton...är det en riktig orsak att sjukskriva sig? Jag har inte ens pms att skylla på.

Jag är glad att du mår bra trots din hårda arbetsdag Shva:)

Det är R-viks marknad i helgen...och för första gången på flera år ska jag inte gå. Man köper inget, så kul är det inte, och dom har inte nå mycket vettig vegetarisk mat heller. Jävla konservatister!

Grymt hungrig och sugen också.

Dags att gå på toa.

Obs!

Ingen läsk med sötningsmedel i tack.

Och hur jobbar du denna vecka?

*fniss*

Numa Numa WoW

Sover för en halvtimme sen - Kommentarsinlägg

Japp det gör jag...för någon som ska gå upp klockan halv 6 sover jag verkligen! SnArk!

Det är så roligt att läsa dina kommentarer....dom är ju riktade speciellt till mig:)

Ja 4 liter alltså. En flaska av en sort och en till flaska av en annan sort. Blir inte det 2 x 2 liter? Jo det måste det bli, jag har ju aldrig fel!

Så klart du sover över, vi har nog inget val när vi ligger och snusar i soffan alla tre i en enda stor hög:p

Ostbågar kan du ju köpa, dom kan tänkas gå ner även om det är fel märke på dom för att vara godast. Chipsen brukar kunna slinka ner men dom är snäppet ogodare också. Pringles får du väl köpa om du vill, jag gillar bara original smaken och sen räcker dom inte så länge. Cashewnötter vi köpte för ett tag sen var inte så väldans fräscha, sen om det finns typ inbakade nötter vet jag inte hur dom smakar. Godis får du köpa så mycket du vill av...Sve är typiskt ointresserad nu när jag frågade honom:p Men han kommer äta vad för godis du än köper:p Om han får alltså...då äter han allt han ser!!!

Oh, vilken fin bekräftelse jag fick av dig just. Om du hellre väljer mig...oh...jag blir så glad så min mage vart alldeles snurrig! Du är för go!

Då kanske jag ska göra den allmän igen, skulle kännas skönt...inte för att jag tror att jag får mer läsare direkt:p Och jag är väldigt glad och lättad över att du tar det så lugnt med min aversion mot J. Du skulle lätt ha kunnat bli lite stött. Så tack.

Skulle vi kolla på p-film! My God människa! Vad tror du om oss? Tror du vi snuskar oss och lever i synd...nej nej, stenhård celibat gäller här!

...åh varför anstränger jag mig ens att skriva så långa förnekande rader...har inte det slutat vara roligt för länge sen? Men nej vi såg inte eller hade inte planer på att se p-film, men vi har några om du vill låna:p Det var snarare, "Säg inte att vi ska se den filmen, den kanske inte kommit ut på dvd än!?"

Nu vart ju jag törstig med...hm, dricka vatten, sen sova i hunrdanittio!

How Hot Are U?

You Are Smokin' Hot
You're a terrible flirt, a sharp dresser, and a party animal. Of course, you're totally sizzling too. And for you, being hot just comes naturally.
Are You Hot?

Are You A Control Freak

You Are 68% Control Freak
You are a pretty major control freak, though you may not know it. While your confidence is inspiring, your bossy ways tend to scare people off.
Are You A Control Freak?

Wow

Wowsi!

Jag borde få Nobelpris i drömbakning!

Gissa vilket halsband jag har på mig Tanja?! Precis! Den är så söt och jag är så glad att vi köpte det ihop. Påminn mig om den 30:- bara. Dessutom satt det lika taight om Sves hals också, så det är du som är udda, inte jag:p Dom är nog beräknade för barns halsar, inte vuxnas halsar:p Halsar...um, visst har det två betydelser? Just nu är det bara ett konstigt ord eftersom jag tänkte för mycket på det. Att dricka ur flaska eller det som binder ihop kropp med huvud. Halsen är värsta diplomaten! Ska få hjärnan och kroppen att agera ihop! Sorgligt nog misslyckas min hals rätt så ofta...:p

Nu ska jag gå och sysselsätta katten...han är djupt olycklig meddelar han.

How evil are you

You Are 38% Evil
A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well. In some ways, you are the most dangerous kind of evil.
How Evil Are You?


Intressant nog har min evilness minskat=O
Kolla förra testet

Bakdags!

Jag har just bakat drömmar...egentligen sitter jag på helspänn för att snart rusa till köket och ta ut dom från ugnen. Det är väl så att säga min specialitet det, att baka drömmar, goda drömmar, mycket godare än köpta. Jag gjorde en smet som skulle räcka till 40-50 kakor...underligt nog vart det bara 23st:p Och inte bara beroende på att jag åt lite smet:p Gjorde dom nog för stora, det gör man väl alltid?

Oh jisses det stank verkligen av hjorthornssalt i köket!

Shva du är inkluderad i båda helgerna, förtvivla icke!
Jag fattade inte ens varför du skulle komma hit på tisdag, förräns du sa det:p Dumma mig. Men du kommer ihåg att det inte är nu på tisdag, utan nästa. Annars är du välkommen att komma på mitt födelsedagsfirande lördag den 14:e! Jag tänkte att vi, och två till kompisar, skulle äta lunch ute, åka och bowla och sen åka hem hit för tårta och sällskapsspel tills vi somnar sittande! Jag tror inte jag orkar bjuda på mat, sån stress att oroa sig över om man gör god mat eller inte så jag tror jag skippar det för i år. Dig bjuder jag dock gärna på mat när som helst. Tycker faktist om att både laga mat och baka!
Men nu på lördag, den 7:e alltså, får du gärna komma hit och se på SoR som sagt. Köper du med dig läsk från ÖB? 2 x 2liter Cola och Sprite? Om det inte finns Fanta då. Då vill jag ha Cola och Fanta. Eller Fanta och Sprite. Eller eller. Ta vad som helst, jag verkar bli nöjd:p Om du kunde köpa det nån gång under veckan så vore det ju smidigt, slipper vi inhandla dyrare 1,5l läsk på affären? Och sen ska vi överväga när maratonet sätter igång, kommer ju ta sin lilla tid...hm, kanske vid 11 på förmiddagen? Och nåde den som somnar innan det är slut!

Jag insåg just att min blogg transformerats från blogg till privat chattning mellan mig och Shva.

Och vad är det för snack om drake...jag vill också vara drake! Måste nog testa det där spelet ikväll. Hinner nog med både spel, kvällsmat och film:) Det är AO ni menar va? Hoppas tandläkaren inte hittar någonting i din mun............förutom tänder då:p

Jag börjar leka med tanken att släppa min blogg fri igen...men åååååh!

Jag fick just tillsägelse av min pojkvän att inte skriva vilken film vi skulle se ikväll...men nu har vi kollat upp det och det är helt okej. Nanny McPhee är kvällens film!


13.48

Ah, söndagar kan vara sköna och avslappnande dom också.
Jag brukar ha lite problem med att slappna av på söndagar, speciellt då eftermiddagen inträder. Men just nu känner jag mig lugn. Det blir en rester av den underbart goda maten från igår till middag idag. Lax i ugn med härlig mjölig potatis och haricot verts till.smaskens. Det var perfekt efter en lång hård dag shoppandes. Och efterrätt sen, varm hjortronsylt med vaniljglass. Smaskens. Det blir nog ingen efterrätt idag, dock kanske lite gott till kvällen.

Jag älskar att planera, redan nu har jag planer och funderingar på 2 helger framåt...vilket var ganska lite för att vara mig. Men sen fyllde visst en kompis år och jag hoppas att det blir något trevligt hos henne. Det blir nog bra det här.

Jag funderar på ett SoR-maraton. Har jag alla filmerna extended borde man ju se dom i ett svep också.  Närmare 12 timmar kommer det ta...och så ska man hinna med att äta mitt i allt? Impossible! Men det måste gå! Man kan inte göra ett avbrott!

Jag är så kär i min nya jacka! jag hoppas det blir kallare så jag har någon användning för den snart!!! För fasen, i dag syns ju tom den blåa himlen. Skitsnack! Ge mig mulet och eländigt väder! Fast inge regn medans jag ska cykla till och från jobbet! Det är jobbigt och blött.

Nu var det dags för mat äntligen! Mums!

Dagen efter

Dum di dum!

Det är dagen efter en mastodontshoppingrunda. Undrar om det är ett ord ens?
Jag hade grymt roligt och fick grymt ont i fötterna så klart. Handlade massa roliga och bra saker. Dock inga skor, underkläder eller vantar som var 3 av de 4 saker jag absolut skulle shoppa. Men det brukar väl vara så, när man menar att man ska shoppa så hittar man inget och när man är fattig finns det massor man vill ha. Men mitt i alltihopa, just när vi var klara med våran tacomåltid, började brandlarmet att tjuta. Ingen fattade egentligen något från början, för det var så likt alla tjuvlarm som gick av hela tiden. Sen började alla butiksgaller och väggar att sänkas ner och man började ana att det nog inte var ett vanligt tjuvlarm. Sen kom det en röst i högtalarna om viktigt meddelande. Men vad det viktiga meddelandet var hördes inte om man inte befann sig mitt i Kupolen vilket vi inte gjorde. Men vi följde strömmen ut till parkeringen iaf. Väntade en timme kanske, och fick sen komma in igen. Ingen aning om vad som hände. Som vanligt är det inte vi som befinner oss mitt i som vet något. Jag letade nyss men hittade inget på de lokala tidningarnas hemsidor, så om någon vet vad som hände kan ni väl berätta det för mig.
Allt gick väldigt lugnt till och ingen antydan till panik fanns. Brandbilar, ambulans och polis dök upp men jag tyckte mig se att ingen hamnade i ambulansen tack och lov!

Nåväl, jag inhandlade en massa saker.
En höst/vinterjacka i pilotmodell, svart med fuskpäls på huvan - Cubus
Svarta små blockljus - Tiimari
Grå duk - Kajsa Warg
Svart porslinshjärta - Kajsa Warg
2 vanliga toppar, svart och vit - Cubus
Svart top med 3/4 ärm - Gina Tricot
Järnkatter att sticka in i ljus - Din present
Svart porslinsfat - Din present
Pappersmapp - Åhlens
Plastskål - Åhlens
Burrito - Taco Bar

Check!
Mest nöjd med jackan...och prydnassakerna. Måste bli kallare så att jag kan ha min jacka dock...jag är en varm människa!

Nu idag, söndag, har jag varit vaken sen halv 8 och nu tänkte jag sysselsätta mig med tv-spel resten av dagen!

Och som vanligt tänkte jag på massa saker att skriva men dom är bortblåsta nu iaf.

Åh...hej då på er!