Arg

Förbannade killar.
Att dom ska vara så totalt jävla inkompetenta och puckade på precis allting. Om inte tjejerna torkade upp efter killarna skulle vi ha sprängt jorden för länge sen. Så tjejer, bygg ihop rymdraketen, packa favoritdildon och lämna pojkarna på jorden där dom kan dö av inkompetens allihopa. Ja just det, kläm in en liten avelskille i reservbagautrymmet också...han får gärna vara bög. Det är iaf ett snäpp närmare mindre-inkompetent.

Jag kommer så klart inte skriva varför jag är så hysteriskt arg, det är min personliga ensak. Men jag är så grinig. Dom gör ju tamefan inget endaste rätt. Finns det nån kille som faktist kan göra saker rätt? Skulle inte tro det.

Dom är inkompetenta på att vara killar, människor, ens apmänniskor är dom inkompetenta på. En åsna gör en apa bättre än en kille. Jag kan inte komma på något bättre ord än inkompetenta. Sen sluddrar jag iväg på en massa svärord som borde censureras redan i min hjärna.

Det är inte bara de närmaste killarna som är inkompetenta. På jobbet har jag en rasist och en dålig arbetsledare och båda två är grymt trångsynta och har svårt att visa hänsyn. Tjejerna är inte mycket bättre dom heller. Inkompetenta, socialt handikappade och empatistörningar. Det är min diagnos för hela jävla världen.

Och förresten hatar jag vodafones reklam på tv...eller om dom heter telenor nu för tiden. Who the fuck cares liksom. Men iaf, deras jävla reklam med mobiler som vibreras på diverse underlag och skapar en melodi. Jag är redo att kasta tv genom fönstret (och gärna träffa en telenor/vodafone snubbe i huvudet) så fort jag hör inledningen. Ser första bilden. Det blir reklam. Anledningen? Det där jävla vibrerande är exakt samma jag hör varje jävla morgon kl. 5.00! Och kl. 5.10. Reaktionen är inte direkt: "Åh ja morgon, dags att kliva upp! *kvidevitt*" Snarare bombhota jobbet så man slipper gå upp. Så att då få höra exakt samma jävla sak på eftermiddagen leder inte till trevliga reaktioner. Instinktivt hatar jag ljudet. Imorse, imorron, alltid!

Mankönarna kan ju för i helvete inte ens köra bil! Idag på bussen hem sitter busschaufförsjävlen och svär, SVÄR!, åt trafikljusen. "Men slå om för helvete!" eller liknande. Jag menar, säger man så med bussen full! av folk. Högt och tydligt så att alla, t.o.m. döva damen på säte 12, hör det. Att sen köra i hög hastighet ut i korsningen, den trånga korsningen som bussen ska svänga i, och tvärnita för en fotgängare och SEN svära åt den personen också. "Men gå för fan det är ju grön gubbe." Det är inte acceptabelt att vara så otroligt lättstressad och svära åt saker när manb kör i sin egna bil. Att göra så som busschaufför, det kan bara inte vara sant. Jag ska banne mig skriva ett till klagobrev till bussbolaget. Sedan övertagandet av Swebus har all service sjunkit under miniminivå tamefan. Busschauffören fortsatte i hög hastighet genom små rondeller och över övergångsställen i en bra bit över 50km/h. Han var ju fan inte ens sen. Hjälp säger jag bara! Glad att jag klev av strax därefter.

Sådär, synpunkter ska lämnas medans man är arg och skriver exakt som man vill och inte kommer ihåg efteråt vad det egentligen var man skrev.

Det enda positiva jag kan säga idag är att jag fortfarande är nöjd med mitt hår. Men min hy är så vidrig och min häl har så ont så det väger gott och väl över till den negativa sidan igen.

Lista

Snattat/ stulit i en butik som liten?
Nej

Snattat/ stulit i en butik som tonåring?
Nej

Ljugit för dina föräldrar?
Det har nog hänt ytterst sällan

Ljugit för en partner?
Inte mig veterligen

Ljugit för en kompis?
Det har nog hänt, mindre troligt med en nära kompis

Tagit en oskuld?
Ja *flin*

Fejkat en orgasm?
Never

Låtsats sova för att slippa ha sex?
Nope

Haft sex med nån du inte visste namnet på?
Nej

Haft sex med någon som hade tjej?
Nee

Slagit någon (inte när du var barn):
Ja

Spottat någon i ansiktet?
Nej jisses, jag skulle inte komma så långt, skulle bara få en spott sträng på hakan om jag försökte:p

Hällt en drink över någon?
Inte vad jag minns? Men det verkar roligt att göra det

Skrikit hora till någon?
Nope

Tagit någon drog?
Verkligen inte

Missbrukat läkemedel?
Nej

Gått mot röd gubbe?
När det är tomt på bilar då går jag.


Kört bil alldeles för fort?
Jopp

Hur fort?
Mellan 160km/h till 180km/h kommer inte ihåg exakt

Jobbat svart?


Gjort en polisanmälan?
Ne

Blivit polisanmäld?
No

Ringt 112?
Nej

Skadat dig när du varit berusad?
Nej

Skadat någon annan när du varit berusad?
Nej

Dödat ett djur?
Förutom kryp nej. Men å andra sidan äter jag ju fisk ibland och då har jag ju bidragit till död. Tänk på det alla ni köttätare som svarar nej på den här frågan.

Varit full på jobbet?
Men neje!

Sjukanmält dig från jobbet för att du har varit bakis?
Aldrig bakis och skulle verkligen inte vara det på en jobbdag.

Ljugit när du besvarat dom här frågorna?
Nej

Häpp!

God morgon *gääsp*

05.29

Sitter här med svulla och morgonirriterade ögon samt en hand som det rinner sockerdricka igenom konstant.

Är så glad att det är fredag äntligen.

Har jobbat över 3 dagar i rad. Jag hoppas verkligen att det innebär att jag slipper på söndag eftersom det finns folk som ska jobba imorron. Men jag har bättre saker för mig än att ruinera min psykiska hälsa. Tack vare att vi fick massvis med hjälp igår så lyckades vi komma ikapp med det vi skulle göra på dagen och sätta igång med det extra. Vilket vi har försökt med sedan i måndags redan men aldrig lyckats med.

Imorgon ska det inhandlas lite julklappar även om det faktist redan har börjat. Planeringen är i full fart iaf. Det blir manga i hundranittio:) Iaf till alla som kan tänkas uppskatta det. Resten får något annat. Men jag tycker nog att det är svårast att hitta present till sambon min. Dom saker han vill ha är för dyra eller så kan han köpa det själv billigare. Han är inte som en tjej som man kan köpa nått mysigt till. Han vill nog inte ha ljus eller så (varför skulle han när jag packar lägenheten full med sådana saker). Så vad köper man till en pojkvän? Och sen fyller han ju år i vår också. Grr Argh!

Och efter nyår ska vi upp till fjällen med stora släkten. Jag har inte stått på ett par skidor på flera år men man kan väl åka pulka:D Sambon den galningen har ju anmält sig till Vasaloppet...den token! Men nu ska jag se till att han tränar järnet!

Oj, brb back. Måste hämta frukost.

Fil med flingor.

Ingen morgontidning än...humtidumpt...

Usch min mage uppskattade inte alls försöken att äta fil...jag förstår inte varför folk älskar det så mycket. Jag får bara ont i magen. Men jag fortsätter försöka och försöka.

Ni vet när man ska ringa och beställa tid för något. Undersökning, tandläkar eller något annat nödvändigt som inte låter så grymt skojigt? Och man drar ut på det nån vecka, förtränger och lyckas undkomma ett längre tag. Men så till sist måste man ju. Och man tar mod till sig, letar rätt på telefonnummret, hoppas att man ringer på telefontiden (det brukar man inte göra fast jag lyckades den här gången) och så slår man nummret och håller tummen. Efter all den där väntan och gruvan tycker man ju att personen man ringer till borde svara på en gång, man har ju väntat flera veckor redan! Men neeej....då är personen på utbildning! Suck! All min väntan förgäves! Och man får lov att göra om allting.

Men nu skrämde morgontidningen skiten ur mig insann.

Ikväll ser det ut som att det blir ost och kex. Underbart god ide kläckt av min sambo. Kan inte vänta tills jag får komma hem från jobbet!

Snart dags att gå. 7 minuters bilfärd förvandlas till närmare 50 minuters färd med buss. Mestadels av det är gående och väntande på bussen. Hm. Jag måste äta snabbare men min mage klarar inte det. Varför ska jag ha så känsligt mage för och få ont för minsta lilla.  Inte skoj alls. Man måste planera vad man ska äta för att inte få besvär bland folk. Och det hjälper oftast inte utan det kommer något litet magknip.

Undrar om vi inte ska se på Ice Age 2 ikväll. Eller om jag ska slötitta på Legally Blond 2. Måste ju ha sett den iaf. Hon är ju rätt så söt karaktären. Men hur som helst kommer jag nog somna på soffan. Och imorron funderar jag på att ha larmet på bara för att kunna gå upp och stänga av det och sedan krypa ihop brevid älsklingen igen och sova vidare lugnt. Jag kommer antaligen bli klarvaken och inte kunna sova en blund till....klockan 5 på en lördagsmorgon!

Aja, vidare and beyond!

05.52

@Shva

Nyår funderar jag på att fira med mamma eller dig. Ingen annan duger, jisses, jag vill väl ha kul också:P

För sent att kolla på tv på Supernatural men jag har första säsongen hemma nu;)

Ugly Betty var väldigt klicheartat men jag ska ge den några fler chanser iaf. Hoppas dom inte gör om Betty till en "snygg tjej".

Trippelposter ditt lilla monster:P

Trevliga associationer hoppas jag...iaf för lejonet *blink*

Klart du ska börja sim:sa. 2an är mycket bättre än 1:an. Men på något sätt lyckas alltid Sims kräva lite mer än vad min dator kan ge tycker jag i presetanda. Trots uppfyllelse av rekomendationskrav.

Vi är med i Hyresgästföreningen och kan också beställa för 65:- men vad jag har läst mig till var det inte så grymt lätt tydligen. Man måste beställa långt i förväg eller nått liknande. Inget så enkelt som att följa en länk på deras hemsida.

Um nej. Jag har verkligen 3 säsonger och 3/4 delar säsong kvar av Angel. Men jag känner redan att det har minskat för fort. Kom igen, dom är ju inte klara med serien ens. Suuuck.

Jag tänker inte se på Star Trek. Det jag sett av Enterprise gör mig mörkrädd (lite budget för specialeffekter) och Voyager var bara lite bättre. Nej du. Och Stargate som du pratade om förrut tror jag fångade inte heller mitt intresse nog när det gick på tv för flera år sedan. Det får nästan bli någon komediserie i stil med Vänner.

Själv har jag jobbat övertid idag...vilket gör mig djupt olycklig för tillfället. Alla bara pratar om sin lön och den feta plånboken dom får i slutet av månaden. Jag ligger och tänker att jag INTE VILL gå tillbaka nästa dag för jag klarar inte mycket mer. Dock har jag ju bra perioder också då jobbet inte alls är så ansträngande, bara tråkigt. Men idag är den Downperiod med stort D...och O....och W och N när jag tänker efter.

Du är lika snål som jag känner mig. Skillnaden är att du måste medans jag inte måste. Men jag ska inte köpa mycket till mig själv innan jul. För sen återgår jag ju till att inte ha någon inkomst alls. Men några julklappar ska inhandlas. Även om många ska få böcker tror jag.  Jag ville ju så gärna åka till IKEA, men nu tycks det ha runnit ut i sanden. Och om du inte heller ska lägga ut pengar på sånt så behöver jag inte ha dåligt samvete för att du inte fick komma dit heller.

Jag tycker faktist att du inte ska köpa ett gymkort...inte för att jag vill din hälsa ont utan för att jag vet hur dyrt det är. Även om det är billigare medans du är arbetslös. Din ekonomi kommer slå dig på käften fortare om du köper ett gymkort. Du får helt enkelt gå mycket och rota runt på nätet efter hemmastrykeövningar att göra. Se på tv-shop och härma deras rörselse på deras OOOOtroligt billiga träningsmaskiner kanske:)

Jo jag förstod att det var postat av dig, ingen annan kommenterar eller läser och så var det din stil på skrivandet:) Hehe, så fort jag har postat en blogg går jag in jätteofta för att se om du har kommenterat något. och så blir jag grymt besviken varje gång du inte gjort det.

Jag vet inte hur vi ska utbyta serier i helgen. Osäker på hur mycket jag klarar på lördagen. Känner mig väldigt..."fragile" för tillfället.

Löste det sig med webbhotellet?

Dags för tv...jättebra att se på modeller när man har dålig självkänsla.

Åh nej

Inga kommentarer än...hur ska jag överleva dagen, hur!?

Mina fötter är ömma än, jag hoppas dom klarar sig någorlunda bra idag.

I går kväll när jag skulle uppdatera bloggen med det senaste inlägget så ctrl-c:ade jag i vanlig ordning det jag skrivit, och sedan, eftersom jag visste att bloggen varit krånglig på senaste så tänkte jag att jag absolut inte fick kopiera över det. Bloggen fastnade naturligtvis på "Publicerar bloggen" och jag tänkte: "Bäst att spara inlägget på datorn" Bara det att när jag kopierar in det i notepad kommer det något helt annat. ARGH! Men hur som helst, efter att ha väntat en evighet på att den skulle bli publicerad testade jag att öppna ett nytt fönster för att se om det gick att gå bakåt och ha inlägget kvar där. Och se, när jag ctrl-n så publicerades bloggen utan problem. Tack å lov. Blir så frustrerad av sådan där att jag får alldeles ont i magen.

Det har jag nu också eftersom jag måste gå på toa innan bussen.

Hej!

Ah

Efter 4 Angel avsnitt är jag äntligen varm (tog 3 avsnitt) och nöjd och lite trött. Måste undvika att synas i vardagsrummet ett tag till (annars måste jag hjälpa till med att vika tvätten:p) och sen ska jag gå å lägga mig.

Mina fötter är fortfarande total ömma och jag förstår inte hur jag ska orka jobba övertid imorrron och på onsdag.

Oh jag kände något i min häl...det var länge sedan jag gjorde det senast! Dom är bortdomnade dom som resten av foten (men jag har ändå ont!)

Hoppas du gillar mina helgplaner Shva, jag måste totaltänka på dom medans jag sliter järnet på jobbet. Och också tänka på alla extra pengar jag får tack vare det....pengar pengar pengar. Härliga materialistiska pengar!

Och förresten...om inte Darla gjort Angel hade Angel aldrig gjort Drusilla och då hade Spike aldrig blivit skapad av Drusilla. Så i korta termer är det Angels fel att Spike finns....i längre termer är det Mästarens fel....vem som skapade honom har jag ingen aning om:)

Imorgon börjar
Ugly Betty, ett måste-se program. Hoppas den är rolig och fräsch. Jag vill se filmen Djävulen bär Prada också, men absolut inte på bio! Ice Age 2 har kommit ut på dvd, en måste-se film!
Hoppas Supernatural är något att se...jag måste desperat hitta en ny hjälte att bli besatt av. Har ju bara 33/4 säsong kvar av Angel!

Nu är det dags att mysa med sin pojkvän...eller jag menar, krypa ner i sängen och sova inom loppet av 3 minuter:P Man måste ha ett rejält stabilt förhållande för att båda ska kunna jobba heltid. Eller bara en på heltid för den delen med. Jag tror och hoppas att vårat förhållande är så starkt. Det känns så starkt. Men man kanske måste passa sig, en dag är det en fadd smak i förhållandet....näe! Never, inte så länge min pojke vet vad jag vill ha *devil grin*

Nu är nog sagda pojke arg på mig...bäst jag kommer dit och viker ihop några strumpor på slutet....*harkel*

Problem

Men!?

Var tusan ändrar man bilden på bloggen?

Jag hittar inte och vissa sidor får jag verkligen inte gå till:P

Ah jag hittade det! Pju, trodde jag blivit dålig:P

Måndag igen

Jag tror jag sitter här och blir åksjuk...suspekt.

Om ni visste hur ont jag har i mina fötter nu så skulle ni tycka synd om mig. Det värker ungefär lika mycket som när jag började jobba. Och det gjorde ont det. There is no such thing as suffer in silence!

Ikväll har vi tvättstugan, igen. Vi gör inget annat än tvättar. Men det behövs visst.

I fredags var vi hem till en kompis som fyllde år. Åt rätt så god mat (potatisgratängen var ovanligt god för att vara gjord av någon annan än mig) och spelade spel. Vi vann båda spelen:D Det var nog min pojkvän som bidrog till det för jag satt mest och sov mot hans axel känns det som. Gav bort en vit lykta i present, jättefin tyckte jag. Hon lät inte lika glad ut men det kan ju bero på att det är svårt att låta glad. Överhuvudtaget en duglig kväll.

Lördagen spenderades hos mamma (eftersom vi sov över där) och vi hade fullt upp med att städa och dona. Lyktor blev tända på graven också även om jag och sambon fick lov att åka innan eftersom det går så dåligt med bussar på lördagar. Träffade systers hund också (gode gud vad underbar han är) och det är alltid lika roligt. Lördag kväll var vi hemma hos sambons familj och åt mat, spelade och umgicks lite allmänt. Jag lyckades komma inte sist i spelet iaf. Tack å lov!!! Pojkvännens pappa blev grymt fövånad när jag läste mig till att det är köttextrakt i brunsås, han trodde alla pulversåser var vegetariska. Man lär sig något nytt varje dag.

Hm, om vi säger så här, det var roligare på lördagen (tom att städa) än det var på fredagen. Jisses har vi så tråkiga kompisar? Det roligaste var väl när en lillasyster ingående började berätta vilka tabletter just det paret åt för att bli med barn. Och att han inte fick basta. Jag tänker nu tvinga in min pojkvän(han går dock frivilligt) i bastun i tid och otid (om vi haft någon) för att minska all kvalitet och kvantitet och snabbhet på dom små rackarns spermierna.

Söndagen (gårdagen that is) förflöt på något sätt väldigt fort. Städade, handlade och hämtade ut paket från ellos. Mina fina gråa jeans kunde jag naturligtvis inte ha. Suck. Måste komma ihåg att skicka tillbaka dom också ja! Såg på nått avsnitt Angel och avslutade kvällen med pizza (underbart) och Pirates of the Carribbean 2: Dead Mans Chest. Lite dip och morötter också:D

@Shva: Jag fick svar från C idag och hon ville gärna fika eller luncha med oss på lördag. Det blir bra det, efter våran hårda shoppingtur *vissel* Oj visste du inte om det? Vi ska köpa jeans, behå och julklappar på lördag:D Iaf ska jag det. Du ska vara med som smakråd och Spara. Så kan jag vara Slösa. Jag sa att vi skulle höras på lördag när vi ska fika/luncha och det tyckte hon lät bra ut.  Och på fredag kväll kommer jag och pojken och hälsar på dig för att spela Drakborgen:) Jag tar med den externa hd och Angel, alla säsonger (make room for 36,3GB), och förväntar mig Ouran High School Host Club (har jag lärt mig titeln rätt) i gengäld. Så får vi en trevligt fredagkväll och lördag:)

Har planerat upp alla helgerna i december tror jag bestämt. Det är städning och pyntning både hemma här och hos mamma. Och julafton ska planeras och nyårsafton ska övervägas. Paket ska inhandlas och maten också. Men vet ni vad...jag älskar det, all of it! Jag är ett julfreak faktist. Tänker ta in julgranen en vecka före julafton (det är tidigt jämfört mot vad jag är van vid) och pynta jul då. Det är ju innan jul och under mellandagarna det är mest julstämmning tycker nog jag. Inte efter! Och en chokladjulkalender måste nog också inhandlas:) Jag önskar någon ville ge mig en julkalender med presenter i för varje dag. Som man fick när man var liten. Det vore underbart!

Igår installerade jag (med bistånd av ett datageni för jag var då totalkorkad) Sims 2 Djurliv. Så himla sött och kul!!! Men vem fasen bestämde att katten ska gå å jama hela tiden, det gör ju inte riktiga katter. Och varför varför envisas kattskrället med att riva sönder min soptunna! Djuren är överlag väldigt egensinnig och bråkiga. Trots mina försök till uppfostran. Men vilken pucko var det som lade till valet "Kasta katt i luften"?! Gör man så med en riktig katt förtjänar man att få sitt ansikte sönderrivet som den vettskrämda katten kommer göra. Det är lite intressant att man kan skicka djuren på jobb. Aldrig hört talas om liksom. Sen kommer dom stackarna hem och somnar mitt på uppfarten. Själv, nej nej jag är hemma och latar mig varje dag!

Ikväll börjar en ny serie på ettan klockan 22.00. Supernatural heter den. handlar om två bröder som jagar övernaturliga saker. Låter spännande och läbbig. Vet inte om jag vågar se den. Men hur som helst. Vid 22.00 borde jag ligga och sussa sött och inte titta på serie jag kommer bli mörkrädd av. What to do? Ni vet nog svaret ;)

Nu ska jag värma min pizza från igår, smeta in den med jordnötssmör och sen se på Angel, några avsnitt! Underbart! Kanske spela en halvtimme eller timme Djurliv också. Hm, 2 avsnitt Angel och Djurliv för resten. Check.


Dagens Känslor: Ah klockan ringer!!! Neje!!! Vill inte gå upp!!!

Dagens Outfit: Läckra blå oformliga arbetsbyxor, huffsig svartt-shirt, klatshig röd tröja dragkedja och huva och det fascinerande ordet FIAT på bröstet (burr) och svarta modernt stålbeklädda arbetsskor.

Gårdagens sista tanke: Åh ryggmassage!
Dagens Lunch: Råris med jordnötsgryta (bönor, bönor majs och svamp)
Dagens Musik: Halfway up the Hindu Kuuuuuush

Godnatt

Nu är det dags att sova...igen. Jag sov bort den bästa delen av Top Model. Fotograferingen. Sen kändes det inte lika noga att se på utdömningen.

Kladdkakan var god dock, smaskigt med glass:)

Jag har en röd fläck på min vänstra underarm där jag brände mig :'(


Återkommer imorron med mer babbel om Angel och liknande.

AJE!

Jag lyckades bränna mig på ångan från riskoket förrut. Spolade lite kallt vatten och struntade sedan i det. Det var dumt.. Jag har så vidrigt ont på armen och vare sig is eller aloe vera eller en kombination av dessa funkar. Suck. Jag plågas. Man kanske kan sjukskriva sig i morron pga det:p Nej men om det inte blir bättre kommer det ju bli grymt jobbigt imorron på jobbet. Min pojkvän är ond...han bakar kladdkaka. Om min självdisciplin bakar kladdkaka hur ska jag då kunna stå emot. Måste skylla på andra vet ni. Hehe. Säsongsavslutningen på Angel just avklarad. Har tydligen sett mycket av det här innan. Skulle inte förvåna mig om jag sett alla 5 säsonger. Typiskt mig. Men jag har ju inte sett alla avsnitt petnoga, så nu är det dags för det. Men kanske jag ska testa Loveless nu, en halvtimme innan Top Model, hhur långt kan ett animeavsnitt vara? Jag ska sluta blabla och plågas i min ensamhet...med kladdkaka och glass....åh gud!

Kvällsstund med alla

Suck. Vad är det med snöröjarnissarna? Här är man duktig och ställer bilen efter datumparkering (nästa jämt host) och förväntar sig att dom tar hand om det dom ska ta hand om på andra sidan vägen. Men se det var ju dumt att förvänta sig något sådant. Datumparkering har dom gjort bara för att jävlas med oss som inte har bil men lånar en ibland (som jag) och behöver någonstans att ställa bilen, utan att betala en parkeringsplats. Jäkla skit. Jag vill minnas att dom var usla på det förra vintern också. Finns det möjligthet att parkera längs vägen med datumparkering, ja då ska dom fasen se till att man kan ställa sig på sidan av och inte mitt i vägen. Hur kan man inte passa på att åka och kara av all snö och is längs vägbanan när man har datumparkering. Nej tack vare någon ond sate så kan man inte längre stå på ena sidan av vägen pga av stora mängder snö i isklumpsform och tvingas därför in på en gästparkering. Jag är ganska säker på att man kanske inte borde få stå där så länge som jag kommer göra nu. Men vet du vad. Det skiter jag i. Nu har jag betalt den där platsen (host nästan hela natten) och jag tänker banne mig stå där imorron också. Är det nå fel med att göra gratisparkering  åt alla eller? Bygga så pass effektivt att alla som har en lägenhet här har rätt till en parkeringsplats, gratis! Sen om man har två bilar, då kan man börja få ställa sig ute på datumparkeringsvägen-som-inte-funkar. Och alla platser som blir över, vilket det borde bli platser över, kan gästerna roa sig med att parkera på. SUCK.

Uschtorr om händerna. Konstanta sprickor på fingrarna eller massa torr död hud som bara sitter där och vill bli dragen på. Vilket ger mig sår på fingertopparna istället. Och om jag någon gång skulle lyckas hålla torrsprickorna borta...då kan man ge sig faen på att jag skär mig istället. På lämplig kartong eller kniv. WTF jag hittade bara 2 skärsår. Jag har inget att klaga på. Måste ha skött mig bättre än vanligt denna vecka.

På fredag är det kalas som gäller, en kompis vad annars. På lördag ska vi hem till sambons familj och hälsa på släktingar. På söndag kanske jag ska spela KH2, eller gräva ner mig ännu djupare i Angel. Har bara 3 avsnitt av S1 kvar nu. Oj oj. Fast å andra sidan är det snart 2 veckor sen jag spelade KH2 senast. Vad ska jag vara beroende av månntro...månntro...

Vi har haft ett litet drama på jobbet. Det kallas Talgoxe instängd på stort lager och vill inte flyga ut.
I måndags någong gång under dagen kvittrade det till på vårat jobb. Kviddevitt. Han kunde många låtar. Kviddevitt var han paniklåt under måndagen. Han roade sig med att flyga från fönster till fönster under hela måndagen (vi har många). På tisdagen hade han bytt ut kviddevitt mot kviddevidderitt och det började låta som om han skulle flytta in hos oss. Nån spindel och mal lär han ju alltid ha hittat. Under hela måndagen, tisdagen och onsdagen (idag) har jag varit så orolig och haft dåligt samvete för att jag inte kunnat hjälpa honom ut. Fast ärligt talat var det snöstorm igår och svinkallt idag. Jag fick påminna mig om att det är en vinterfågel. I smyg öppnade jag en mängd fönster, övertygad om att ingen annan brydde sig. Han vägrade flyga ut, trots att han passerade flertalet gånger. Då blev jag lite sur. Varför vill ingen ta emot min hjälp liksom. Idag kom det glädjande beskedet: Han har flugit ut! Tydligen hade dom lämnat porten öppen en längre tid och således fått ut honom. Sen tog det ju iofs halva dagen innan talgoxen insåg det men nu är jag lättad. Lättad över att han slapp ut och lättad över att mina arbetskamrater faktist öppnade en port under hela dagen för att släppa ut fågeln. Köttätare som dom är trodde jag att dom hatade alla djur.
Slutet gott, altting gott (typ).

Men nej jag glömde kolla när riset kokade upp. Aja. Köp Risentas Råris!!!

Åh jag älskar paranteser (måste börja använda dom ännu mer), dom är så härligt trotsiga att stoppa in överallt.

@Shva: Slip of tangentbord. Bra uttryck. Det köper vi!
Jag vill se dina nya skor. Är dom fina?
Oh vad gjorde hon för feta missar (skandalsugen)
Jo säsong är nästsista. Jag vet inte vad jag menade. Vart nog mest förvånad över att du hann klar med säsong 5 så snabbt. Vet inte om jag har sett avsnittet där hon dör i säsong 1. Fast det låter lite intressant. Är det Xander och Angel som kommer och räddar henne?
Jag är lite nyfiken på att se dina hemsideprojekt när du är klar med dom.
Men Tanja, nu måste jag få fråga varför du inte sökte dom 2 jobben, du fick ju tips om dom på a-förmedlingen. Och det låter som något du har chans att få, du har ju massa butikserfarenhet. Har du sökt till Hemköp Svalan eller Ica Slätta? Eller vill du testa helt andra jobb? Hur fyller man upp så många timmars jobbsökande PER dag?
Manga manga *dreggel*

Det var säsongsavslutning på de desperata hemmafruarna igår. Ett extra långt avsnitt (som dom lyckades kapa vid vanlig sändningslut innan dom insåg sitt misstag). Det var ett bra avsnitt. Det var inte så många cliff hangers som jag hade förväntat mig. Det var faktist bara en om jag kommer ihåg rätt. För alla utom Susan löste det sig någorlunda bra. Och jag vart imponerad av min pojkvän som sa prickskytt  på en gång. Nästan sexigt imponerad. Fråga inte:p

Jag tror jag fortfarande egentligen är i bad-guy-stadiet (dvs vi tjejer vill ha de "tuffa" killarna, jag som bor ihop med världens snällaste "icketuffa" grabb). Jag borde ha fått nog av min första pojkvän.
Men jag gillade iaf att sambon visste vad som hände, just för att det var så rått och brutalt (säger tjejen som verkligen inte gillar våld). Hm, gjorde jag mig själv förstådd där?

Mitt humör är tämligen i jämnvikt för tillfället. Jag har helgen planerad, middagen planeras titt som tätt och blogginläggen bara strömmar fram. Långa sådana också. Tur det.

Ah, dags för middag. Det blir råris med gryta...och låt mig bara säga, hemma hos mig får man aldrig samma sorts gryta två ggr i rad. Jag gör aldrig samma gryta, har inget recept att hålla mig till. Men basen brukar se lika ut, sojabitar eller quorn, bönar, svamp och majs. Kryddor och såsmaterial. Sen varierar jag mig i det oändliga...antagligen med kryddor som inte passar ihop:p

Ellos har skickat mitt paket *lycka* nu är det bara att hoppas att Josefssons gör det snart också. Synd att jag inte kan få paketet till fredag så kanske jag hade ett par snygga byxor att ha på mig också. Vad ska jag ha för kläder på fredag och lördag!?!?!?!

Um, ja maten ja...ätandes i soffan framför de sista avsnitten av Angel innan Top Model börjar. Jag lever framför soffan:D

Dagens Känslor: Öppna dig bildörr! Trött. Hungrig. Normal. Seg dag. Hungrig. Normal. Jädra snöröjarnissar. Torr om händerna

Dagens Outfit: Läckra blå oformliga arbetsbyxor, huffsig knallblå t-shirt med företagsnamn på bröst och rygg., funktionell grå tröja med dragkedja och huva och svarta modernt stålbeklädda arbetsskor.

Gårdagens sista tanke: Jag kan inte sova (redan halvt sovande:p)
Dagens Lunch: Suspekt fransk (jag envisas säga finsk) fiskgryta med potatis i. Till det serverades det aioli och chilibröd. Suspekt att ha aioli till soppa. Den var äcklig. Vitlök i massor. Syltlök (lök till mig!!!) och mer soppa än något annat. Dock var fisken väldigt god. Inte torsk och inte lax...det är dom två jag kan...men vi funderade gös. Den var vit och väldigt mjäll (som i inte trådig och gummiaktig alltså).
Dagens Musik: I am I am I am Iam Im your destinyyyy caaaalliiing

Morgonstund med Shva

På något sätt tror jag inte att det var Asherons Call du skulle spela igår kväll Shva lilla. Kan det möjligtvis ha varit Anarchy Online?
Ja men får vi krupp på varandra så kan vi säga det, acceptera och sen gå vidare. Man jobbar ju heltid med andra hela tiden, dom får man ju inte total krupp på. Och om man får är det så mycket svårare att gå vidare. På en arbetsplats känns det som om det är så mycket falskt. Det tror jag inte du och jag skulle ha. Jag vet inte varför jag snyftar till EHM, antagligen för insatsen dom gör. Men det finns miljontals fall till som de de hjälper. Och det är jobbigt att det ens ska behöva bli så. Men det är väl Amerika. Får du jobb på ÖB titt som tätt eller? Kom du ihåg att söka till Lager 157 och Ica? Drakborgen ja, bra spel, kanske borde testa det med kusinen:) Oj är du bara på säsong 6...men den där guden kommer jag mycket väl ihåg...trodde det var senare, men säsongerna går i en rasande fart när man ser 1 eller flera per dag.  Buffy var med i det senaste avsnittet av Angel också. Det var lite sorgligt. Hm, vet vem Faith är? Mycket störande att dom avslutar med en gravsten. Men om du nu är på säsong 6 (hoppade du över säsong 5 eller?) så vet du hur det löste sig. Har hon dött förrut dock, det kommer jag inte ihåg. Och var Oz verkligen otrogen, trodde det var ett misstag? Du får nog ta dig i kragen och göra hemsidorna nu, du kom ju igång så bra liksom. Det är bara att fortsätta. Du vet ju hur skönt det kommer kännas när du sätter igång. Hur lyckas du vara så positiv mitt i allt. Om jag är ledsen finns inget som kan ändra det, mycket jobbigt. Den där animen vill jag också se på, var snäll och släng inte bort den på en gång:) Kanske borde se på Loveless någon gång också...suuuck. Om jag behandlar den på samma sätt som Angel borde det ju vara lätt avklarat. Jag läste om OHSHC som manga och tyckte den lät intressant ut. Förresten har jag köpt First Love 1&2 på Coop för 20:- st. Biiilligt. Host, köper du skor för så mycket. Host. Okej att man behöver bra skor...men ändå. 1600:- Men dom är säkert bra och snygga. Så bara du är nöjd:) Det är mycket härligt med snön. Mindre härligt att bussen vart en halvtimme försenad typ. Men resten av veckan har jag bil så det är bara att hoppas att det inte tar år att skrapa rutorna. Med tanke på det måste jag rusa nu, måste borsta tänderna, klä på mig och annat och hinna ut, leta rätt på en överfrusen bil och ta mig till jobbet. Ha det så bra!