Host, host, Host!!

Ursäkta bloggbristen. Men jag är så pass sjuk att jag inte orkar sitta vid datorn. Har inte lust att spilla min energi som räcker fram till 2 på dagarna. Jag läser en väldans massa istället. Hoppas ni inte drabbas av samma sjuka!

Bye!

Um...hej återigen

Nu har Iprenen satt in och nu svettas jag. Vet ni hur svettigt det är med stora bröst, va?!
Jag hoppas iaf att det håller i sig tills jag ska sova, vilket blir snart, för att försöka sova när man fryser så man skakar var ingen höjdare. Jag hoppas att febern försvinner helt snart för att ha feber i två dagar kan ju inte vara bra. Jag hoppas det inte har tänkt att bli värre innan jag blir frisk igen.

Godnatt.

Mannagrynsgröten var supergod! *slickar sig om munnen*

Hej igen

Glöm att jag sa att jag mådde bättre idag. Det var Iprenen som talade. Nu fryser jag så jag skakar igen. Fy fasen! Klämde i mig en till Ipren nu så vi får hoppas att det går över. Jag orkar ju inte ens titta på anime.

Uppdatering på Äter: Jag ska snart mannagrynsgröt, vet ni hur kallt det är med glass! Fy fasen!

Burr!

Lilla...

...Shva:)
Det finns ett mycket enkelt sätt för oss att försäkra oss om att vare sig bcmanga eller bloggen dödar mindre-än tecknen. Kläm ditt ett mellanslag efter < så att den överhuvudtaget syns. Det brukar lösa det:)
Annars får du banka lite på min blogg, inte på mig jag är sjuuuk. Tror inte du ska behöva förlita dig på html. (Tänker inte erkänna att hon inte har någon aning om hur man skriver < med html)

Jag är officiellt krasslig. Rossel i luftrör, spontan huvudvärk, värk i kroppen och feber. Fy så jag frös igår kväll. Förstår inte hur jag någonsin lyckades somna. Men jag har goda förhoppningar om att jag blir bätte, har inte frusit lika mycket idag utan svettats mer:p Och är inte lika trött idag som igår, Men fortfarande blir jag dock alldeles andfådd om jag rör mig mer än sitter still:p Men jag hoppas det är ännu bättre på lördag då vi för fasen ska och bowla! Om jag ska gäspa låter jag som Darth Vader och att ta djupa andetag är ingen bra ide då jag brister ut i hosta. Och ingen skönsjungande sådan.

Shva klagade på bristen på bloggar och du har alldeles rätt. Jag insåg just orsaken till detta. Jag tycker det är svårt att komma på saker att skriva om. Dels för att jag kanske inte gör så mycket under dagarna men också för att jag inte tycker om att lämna ut personliga saker på internet så att vem som helst kan läsa om det. Men hela poängen men den här bloggen var ju att vara anonym så att jag fick skriva av mig saker. Men jag klarar det inte. Jag valde ju att göra mig känd till vissa utvalda personer. Men utan dom skulle ju ingen läsa min blogg och det var jag rent skräckslagen över. Humhum, mänskliga psyket är inte lätt. Speciellt inte när det är sjukt som jag är nu....um. Alltså krasslig inte "sjuk"!!!

Hon som jag pratade med på arbetsförmedlingen använde bara pekfingrarna för att skriva, my gosh. Hon jobbar med att varje dag skriva in ny information om stackars arbetslösa men har ändå inte lärt sig att skriva mer än pekfingervalsen. Det var lite småroligt. Jag sitter här nu och försöker klura ut vilka fingrar jag använder...det var svårare än man tror. För så fort man börjar tänka på fingrar så stakar dom sig och skriver med ytterst få fingrar. Men jag kan nog konstatera att pekfingrarna arbetar jämt, ringfingrarna är också i konstant bruk. Lillfingrarna kommer till användning då och då, mest till enter och shift. Mitt högra långfinger koncentrerar sig hårt på O och I. Lite spännande är det ändå måste ni erkänna! Aha! Mitt vänstra långfinger kommer till användning på ! ! Det ni. Närmare undersökningar får ni vänta på. Nu vill jag veta vad ni skriver med?

Om jag skulle försöka berätta något personligt idag då...näe, det mest personliga jag kan komma på är att jag är kissnödig. See ya later!

Äter: Glass snart!
Lyssnar på: Det är tyst o.O Om man inte räknar mina Darth Vader liknande gäspningar >.<
Gjorde innan jag somnade: Frös så inni helvete!

Um...

Okej....tryck inte på ctrl-w för det stänger det aktuella fönster. Jag fick just lära mig det den hårda vägen med bloggen i full fart och inget kopierat. T.T

Jag åt mat, diskade och fikade. Smaskigt med pasta, lax och gröna bönor. Turkisk yoghurt och sweet chili sås till. Ett äpple och lite kladdkaka till efterrätt. Och så menthos med äppelsmak:D

I helgen inköptes en skohylla, äntligen! I valnöt. Nu är det blev äntligen snyggt och ordnat vid kläderna. En spegel har äntligen kommit upp i hallen, nu slipper jag gissa mig till vad jag fönar håret som. Vilket har gått förvånansvärt bra faktist. I går hälsade jag på mamma och en syster. Blev återigen kompis med min systerdotter som hade glömt mig. Vi träffas tydligen inte så ofta. Suck. Hon är bara 10 månader, jag är inte menlös!

*kopierar bloggen*

I veckan ska jag till arbetsförmedlingen och berätta vilka jobb jag inte sökt. Jag har inte sökt ett enda. Det är så klent med dom och sen är det svårt. Vad ska man skriva, ingen av mina tidigare ansökningar har ju lett till jobb så varför skulle ansökningar jag skriver nu göra det liksom. Nästa helg blir det bowling med ett annat par. Bowling är kul och så får vi se vad som händer efter det. Helgen efter det ska vi på Lord of the Dance. *himmelriket, lycka, extas, nirvana* och helgen efter det är det 50 årskalas. Det blir kul:) Sen blir det tomt igen. Men det är fascinerande vad mycket man ska hinna klämma in på helgerna. Det är ingen av oss som har någon stor lust att vara social mitt i veckan. Han är trött och jag...um, har ingen ursäkt. Och då ska allt hända på helgerna. Både roliga och tråkiga saker. Vi städade i lördags appropå det! Men min poäng är att man tycker att man inget gör men plötsligt är helgerna bokade veckor framåt. Med både roliga och tråkiga saker. Inga tråkiga i sikte än dock...pju!

Äsch, inget spännande att berätta om just nu...

*kopierar bloggen*

Äter: Se i början av bloggen
Lyssnar på:  Creed, en blandning.
Gjorde innan jag somnade: Läste Shonen Jump och tafsade lite på pojken brevid ;-)


Lycka.

Jag hade fått så många kommentarer att jag blev alldeles överväldigad:) Tack kära ni för att ni gjorde min dag fullkomlig. Och vad glad jag blir när ni säger att jag skriver bra och att det är roligt att läsa. Men jag tror jag har kommit på svaret varför man tycker om att läsa andras bloggar och också varför man bloggar. En människa vill (oftast) i grund och botten bara bli sedd och uppmärksammad. Att någon hör en och dessutom ger en feedback, det är ovärdeligt. Vad händer på en blogg? Jag berättar om mitt liv och vänner och främlingar kan komma med råd och tips, sympati och igenkännande, jag blir både sedd och hörd! Hände mig, dock med två bekanta och ändå blir jag rörd:)
Man läser andras bloggar av den simpla anledningen att man inte vill känna sig ensam. Om man någonstans där ute hittar en till människa som t.ex. har problem med maten, träningen, barnen, sambon, jobbet ja allt, då är man inte längre ensam. Och jag tror att dom flesta människor strävar efter gemenskap. Djupt där inne. Hur man än försöker stå emot strömmen i detta utseendefixerade samhälle och inte likna någon. Ja nog fasen finns där en till gothare/punkare/svartrockare/anarkist och plötsligt är man inte ensam längre. Man vill stå ut, men man kan inte längre göra det i vårat grupperade samhälle. Och det kanske är som det ska vara?
Man skriver för att bli sedd, man läser för att inte känna sig ensam i sin osäkerhet.

Vi har kommit hem från pojkens mormor nu iaf och det gick fint. Först en vända på ÖB där det inhandlades en skohylla bland annat. Woho! Sen handlades det frukt och mjölk och bröd. Vanliga vardagsinhandlingar. Därefter plättar med jordgubbssylt och grädde. Lyx! Tror inte jag ätit plättar med grädde så ofta, om ens någon gång. Sen satte vi igång med skrivaren som skulle installeras. Fascinerande nog saknades det en sladd som pojken glömde på jobbet:P Vad är det för dum ide att aldrig skicka med sladd mellan skrivare och dator. Jädra skrivarföretag. När allt det var klart for vi hemåt. Nöjda och belåtna. Pojken för att han ofta är nöjd och jag för jag hade klurat ut att hans mormor gillar mig mycket:D Samt att hon nog tycker att jag är bättre som datautlärare än pojken *megabrett flin* Det har nog med kvinnligheten att göra och att jag har vanan inne från att hjälpa alla i min familj. Älskar er!

Nå, nu ska jag krypa i säng i tid. Få se om jag somnar i tid också.

Äter: Tuggar på läppen >.<
Lyssnar på: Nej ni, ikväll är det tyst.
Dagens värsta: Att det var så jädra kallt att min planerade promenad in till stan förvandlades till en promenad till busshållsplatsen. Vilket jag iofs inte märkte förräns jag kom fram dit och insåg att det skulle komma en buss inom 5 minuter. Då stannade jag. Smart!

Trött och seg

Exakt vad jag är på morgonen när pojkvännen går upp. Sanslöst drygt är vad det är. Och om jag skulle lyckas dra mig upp samtidigt som honom är jag så trött så att jag mår fysiskt illa. Då måste jag gå å lägga mig några timmar till och sova. Usch. Men allt skulle bli bättre om jag lyckades somna om kvällarna men jag har ju vänt på dygnet så pass att jag är vaken till 2 utan större problem. Fast det är inte så skoj när man måste vara vaken till då ensam. Jag hade då någonting att göra inatt, läsa Johnny och bomben av Terry Pratchett. Den var väl skoj men det var en barnbok. Det tog mig mindre än 2 timmar att läsa ut den. Pojken har hållt på i några veckor nu. Jag menar inte att han läser långsamt! Nej nej! Men han somnar så fort han lägger huvudet på kudden och kan omöjligt läsa mer än några sidor per kväll. Jag blir bara trött av att läsa om jag redan var trött innan eller det blir okristligt tidigt.. Annars är läsning bästa sättet för mig att hålla mig vaken. Jag gillar att läsa:) Mestadels fantasy eller äventyr, manga så klart. Men manga brukar inte räcka så länge. Jag är rätt så förtjust i Jean M Auels förhistoriska serie även om den är rätt upprepande och jag skummar igenom långa stycken:) Min absoluta favorit genom alla tider är Sagan om Drakens Återkomst. Men jag har konstaterat att jag ska ta mig till ungdomsfantasyn och se om det har kommit några nya pärlor på biblioteket. Jag hittar inte längre några intressanta vuxenfantasy. Dom är rätt så dåliga dom flesta. Men jag ska gå i barndom igen tror jag:) Dom lär ju vara lättlästa men desto fler kan man plöja igenom.

Ikväll ska jag och pojken åka till hans mormor, äta plättar och installera hennes nya skrivare. Samt handla lite på ÖB. Vilket innebär att jag ska in till stan, köpa en krukväxt till henne och sedan skynda iväg till pojkens jobb. Hoppas vi hinner, att det inte blir för stressigt och inte för sent innan vi kommer hem:)

Hur ska jag kunna söka de jobb jag skulle vilja söka när det står att man måste ha egen bil! Hur ska jag ha råd att äga en egen bil, va!? Jag kanske har råd att köpa en liten skit, och tanka den nån gång om året. Men att använda den i jobbet. Det kommer innebära mer utgifter än inkomster känns det som och jobbet blir helt meningslöst. Jag blir så matt. Och att söka jobb i en annan stad funkar ju ganska bra med bussförbindelser och så där. Men om man börjar jobba klockan 6 på morgonen vete fasen hur det ska gå ihop! ARGH! Förutom massiv trötthet och att man aldrig får vara uppe på kvällen så ska man dessutom åka 40 minuters buss, minst! Och hitta i den andra staden. Nej vet ni vad. Jag ger upp det här med jobb. Jag har glömt hur man skriver en jobbansökan dessutom. Var för länge sedan. Massiv suck.

Inatt drömde jag något lustigt, alldeles innan jag vaknade.
Jag skulle på bio med pojken och samtidigt skulle jag ut med vännen. Men då kommer en massa vänner till pojken och frågar om han ska gå på bio med dom. Och först säger han nej, för min skull då. Men jag tycker att han ska gå med dom. Verkar ju kul för honom liksom. Vi ska ju gå på nästa bio liksom. Tiden efter alltså. Så han drar iväg och jag befinner mig på stan och väntar på nästa biotid. Men det verkar inte bli av för plötsligt är jag å shoppar. Glömt nästan vad det var men det var något rött snyggt och två par skor som jag först inte trodde jag skulle köpa men som sedan visade sig kosta 8:- och 9:-. Sold liksom! Och då plötsligt har min pojke tagit med hem någon annan tjej från krogen som håller på och stöter på honom. Och jag är inte ens svartsjuk. Utan jag vet att han är min och att hon kommer aldrig hålla hans intresse vid liv. Hon vet ju inte ens vad dataspel är, gosh:p Men iaf, vännen min börjar ifrågasätta hans trohet och lite osäker blir jag. Där någonstans vaknar jag.

Sen drömde jag något annat efter att jag somnade om, det var lite obehagligare och hade med demoner och personer som blivit utvalda att göra vissa saker. Konstigt och inte så skoj.

Kan nån förklara varför jag inte blev svartsjuk? Är jag så säker på min pojkvän? Är det bra eller dåligt? Jag föredrar att tro att det är bra:)

Äter: Müsli, smörgås, te.
Lyssnar på: Robbie Williams, Angel, snurrar i huvudet, enbart två meningar ut refrängen.
Gjorde innan jag somnade igår: Läste Terry Pratchetts Johnny och Bomben.


Skumma mig hit och skumma mig dit.

Ett litet länktips till er som jag erhållit ifrån Girlyn.
http://trunks.secondfoundation.org/files/psychic.swf
Få se om ni blir avlästa också...hehe...


Nej seriöst, jag förstår tricket bakom det. Få se hur länge det dröjer innan nån av er (okänt antal läsare) kommer på det:)

Ikväll var det återigen dags för Revelations, läbbigt och våldsamt, Top Models 5, gud vad ytligt och Las Vegas, um kommer inte på något negativt....usch för snygga sexifierade tjejer!

Nästa vecka återkommer Lost, Desperat Housewifes och så småningom Joey!
Lost följde jag med stort intresse i början men nu för tiden tycker jag den är lika dålig som en såpopera, man kan se vart tredje avsnitt och dom har inte kommit längre än förra gången man såg ett avsnitt. Desperate Housewifes verkade få en upplösning men sen kom det nya mystiska karaktärer in i bilden. Vi får se hur det blir, om dom också blir uttjatade till sist. Joey däremot. Hur kan man inte älska honom. Så godhjärtad och samtidigt så dum:) Om jag får välja är nog han min favoritkaraktär från Vänner.
How you doin? *härmar Joey rätt så bra*

Oj, det slog mig just. Alla pratar om hur hemska unga människor är som sitter vid datorn hela tiden och och hur osociala den unga generationen är. Vi som sitter mycket vid datorn gillar det, vi får träffa människor vi i vanliga fall inte skulle och även från andra länder. Säg den aktiva sportmänniska som gör det. Man kan odla djupa vännerrelationer på nätet, ofta snabbare än i vanliga fall, på gott och ont så klart. Det är mycket man kan säga på internet men inte IRL. Jag har det så med min bästa vän t.o.m. (Du vet vad jag menar Shva :P)
Men det som slog mig hårdast var att jag har vissa kontakter jag har träffat IRL men föredrar att träffa på internet. Betyder det verkligen att vi är osociala och lätt missanpassade. Är jag kanske en sådan som folk hellre chattar med än umgås med? Nej jag föredrar att tro att mina vänner vill umgås med mig. Även om dom bor långt borta eller jobbar jämt. Himla människor.

Woho, något riktigt att skriva om i bloggen!

Ja och jag kanske avslöjar hur tricket med kristallkulan går till om ett tag:)

See ya!

Ny vecka

Och det här är första bloggen för denna vecka tror jag.

Ursäkta mig, kattlåda som måste rensas...Så!

Ibland blir det inte mycket tid över och ibland vill jag helt enkelt bara försjunka i manga. Då försvinner allt annat jag tänkte göra. Inklusive blogg.

Utanför fönstret snöar det och innanför sitter där en gammal katt och betraktar världen. Men håller man en snörstump framför honom är han inte så gammal längre, hoho.

Ja, om man skulle berätta något då.

Igår somnade vi inte förräns kvart i 2, både jag och pojken som jobbar. För mig gör det inget, jag bara sussar vidare på morgonen med hjälp av snooze knappen men han måste upp och jobb ända till 18. Gush!

I måndags gjorde jag fiskgratäng för första gången, otroligt lyckat! Ska bara minska lite på pepparn till nästa gång och öka lite på saltet. Idag funderar jag på om det ska bli kalops eller om jag inte ska orka laga nån mat. Troligt det också. Och för den som inte vet så äter jag inte kött. Halvvegetarian så att säga. Jag äter fortfarande fisk och vissa skaldjur. Men inte kött. Kalops på quornbitar således. Äsch jag gör en pastasallad idag till lunch så får vi se vad som händer till kvällen.

Undrar varför inte de snygga och perfekta mangakillarna finns i verkligheten. Suuuuuck.

Nej jag måste genast sluta blogga, det här var ju uselt.

Äter: Hårdmacka med keso och tomat och örtsalt, det ni!
Lyssnar på: I mitt huvud går Brolle JRs Growing up to fast, så också i winamp.
Gjorde innan jag somnade igår: Pratade om diverse problem i förhållandet. Inget allvarligt dock, oroa er inte:)
Dagens värsta: Mensvärk, arrrgh!

Söndag

Vet ni vad...idag orkar jag faktist inte blogga nå. Pojken kom hem och nu ska vi vara lite sociala med varandra, framför respektive dator. Jag spelar så klart Warcraft III och han läser min blogg:D

Puss på dig älskling!

See ya!

Eländig

Nu känner jag mig lite eländig. Genom ett dumt påhitt har jag skapat en stor spricka i en av våra svarta tallrikar. Vi som kämpade så med att hitta 6 stycken som såg svarta ut och inte mörkblå i affären. Och dom hade slutat tillverka de svarta så det är inte så lätt att köpa fler heller. Snyft. Jag känner mig så dålig. Och dessutom exploderade oljan i en aromlampa tidigare ikväll så hela barbordet blev fulspreyad med oljedroppar. Den måste vara dåligt konstruerad, att ljuset är för nära skålen så att det blir för hett. Måste ha stenhård koll på den hela tiden och blåsa ut ljuset efter ett tag. Ska komma ihåg det. Men jag är glad över mina aromlampor iaf. Innan jul hade jag 1 och nu har jag 4. Det aromas lite här och där. Godnatt.

...

44389-2


Jag kan inte hålla mig till att bara prata känslor, tankar eller funderingar...kommer aldrig blir någon intressant blogg av det här...

Lördagkväll

Då var det dags att blogga igen.


Ensamheten
Hela dagen har jag varit ensam, ända sen jag kom hem vid 2 tiden. Jag har spenderat större del av dagen med Warcraft III och tv, På Spåret och Nisse Hults nånting misstag. Det är ungefär exakt samma som jag skulle ha gjort om pojkvännen var hemma. Men ändå, det är något som saknas. Det är för tyst och tomt. Som om jag skulle höra nått i vanliga fall med mina feta hörlurar:p Men det blir tråkigt helt enkelt. Jag förstår vad pojken menade när han hade haft tråkigt dagen jag var på sjukhus med mamma. Man känner sig ensam och övergiven. Och nu tycker jag ändå mer synd om mina kompisar som inte har pojkvän eller bor ihop med någon annan. Varför är det så. Varför måste man ha en pojkvän för att må bra. Eller tja, är man homosexuell går det nog lika bra med flickvän. Hm, jag använder ordet partner istället, blir ingen utanför:D Men iaf. Jag har alltid känt mig mest trygg, tror jag ,när jag haft en pojkvän och haft någon att prata med om allt och hämta stryka ifrån. Det var lättare när man var yngre, då var livet hårt och eländigt och man var van vid att vara ensam. Nu i den här åldern känner jag vilket avskyvärt öde det vore. Inga kompisar att gå till varje dag i skolan och ingen pojkvän att träffa varje eftermiddag. My gosh! Låt mig älska alltid! Jag känner för dig Midolii som behövde spendera nyårsafton ensam! Varför tycker jag att det är viktigt med en partner. Eftersom pojken också kände så är det ju inget könsbaserat. Eller så är det, hemska tanke, gammal vana bara...vad deprimerande. Jag är väldigt glad över mina katter som håller mig sällskap iaf. Ibland blir jag nästan lite sugen på en hund. Jag har aldrig varit förtjust i små hundar. Men nu är jag väldigt nyfiken på vad dom har för temperament. Och då menar jag öh...*tappar hundrasen* Men va fasen, är det nå fel på min uppkoppling, jag hinner ju inte googla efter hundraser innan läsarna kommer på mig..............Chihuahua! Och sådana hundar. Sånt som bara anses vara accessoarer nu för tiden. Hur vill dom hundarna egentligen ha det tro? Läste lite nu. Som alla små hundar verkar dom vara envisa och mer robusta än man tror på deras utseende. Alltså måste ju alla kändisar och annat folk som har chihuahua ett litet helvete med den bestämda hunden. Hehe... Fast det där med att det är svårt att uppfostra den för att den är gullig...jag träffade en Grand Danois valp en gång. Så snabbt har jag nog aldrig smält inför en hund någon gång. Då var den ändå större än någon av mina systrars hundar. Grand Danois är så cool! Jag fick gå ut på promenad med honom dessutom. Snacka om blickar. Hehe. Enda problemet är att om en grandis bestämmer sig för att dra så lär ju inte korta jag märkas...om chihunden drar lär ju inte jag märka det.

Nog om hundar god dammit. Intressant, från att vara ensam till hundsnack. *Rycker på de av vetekudden nertyngda axlarna.*

Lite ont i benet tydligen. Mycket ont i ryggen. Vem ska jag tvinga ge mig mycket massage.... Pojken...hoho?

"Jävlar i de, sa Polaren Per" Aww! Corne!

Äter: Morot och 7Up.......okej chips också! Gosh!
Lyssnar på: Alltid lika underbara Cornelius Vreeswijk:)
Gjorde innan jag somnade igår: Se tidigare inlägg.

Idag är det lördag, för dom som inte vet.

Själv är man fast i ensamhet då. Pojkvännen åkte till fjällen för att skida medans man själv ska vara hemma med alla tusen katterna. Det ska nog gå bra, ser framemot att få vara lite ensam. Inte för att jag inte är det varje dag liksom men det här är ju kväll. Läbbigt nog såg vi på Bröderna Grimm igår kvällst och den var ju faktist lite läbbig, speciellt för rädda krakar som mig själv. Men på slutet blev den faktist mer löjlig, alldeles efter lermonstret inträdde löjlighetsperioden. Tack å lov så nu är jag inte mörkrädd längre:)

Nyss kommit hem från stan, gådde hem och blidde lite svettig så jag hoppade in i duschen det första jag gjorde. Faktist. Hann knappt få av mig jackan och kläderna. Nu har jag just kommit ut och har inte klätt på mig. Så om jag hade satt igång webbkameran skulle ni få er en syn:) Tihi.

Mer Warcraft tänkte jag, nu känner jag mig rejält sugen på att klubba ner lite undead uppe i alaska.

Fick inte med mig vare sig jacka eller täckbyxor från stan. Blir lite aggressiv. Vad är det för jävla fel på att göra kläder i fler storlekar och med rätt form. Spelade ingen roll om man tog herr eller dam byxor. Lika jävlig passform iaf. *muttrar och svär* Jag ändrade mig Shva, jag vill vara med i en hata-klädkedjorsstorlekar sekt. Hur som helst kommer jag nog inte under 1000:- Men det fanns å andra sidan jackor eller byxor för över 2000:- st. Vem fasen köper sådana kläder!!!

Jag är så velig. Tittade in på Hemköp (smygreklam) på vägen hem och hade bestämt mig för att köpa någon söt liten blommande blomma. Inte kunde jag bestämma mig för vilken heller! Och inte hittade jag någon kruka åt. Det var nog största problemet. Men problemet överlag idag har varit att jag har svårt att bestämma mig. Det tog säkert en halvtimme innan jag bestämde om jag skulle äta lunch på åhlens (smygreklam igen, hallå!!) eller ta en subs på cafet. Det blev en subs. För dom som inte vet är det en baguett med fyllning. Men den var inge god, måste ta bort oliverna och gurkan nästa gång. Kladdigt var det.

Så, ännu ett meningslöst inlägg av en meningslös person. *gruffar*


Äter: Se föregående avsnitt
Lyssnar på: Jajamensan, har en låt i huvudet nu också. Men den har ingen titel. Sjunger lite istället. "I see the way you looking like you somebody else gets me frustrated......" Så låter det i mitt huvud, om texten går så är minst sagt otroligt.
Gjorde innan jag somnade:  Löste korsord men då var jag fasen mer sovande än vaken, kvart i 2 på natten.

Middagsdags

Jag måste vara lite allmänt dåligt uppfostrad. Gick just från matbordet med allt stående kvar och lämnade det åt sitt öde i min pojkväns händer. My gosh!

"Får jag säga en sak till mitt försvar? "
*högljudda rop och buanden hörs*
"Men det här är en demokrati, jag har rätt att försvara mig. Tyst arbetare!"

Jag diskade faktist allt igår, samt lagade maten, samt lagade maten idag. Jag gör alldeles för mycket alltså! Måste sluta med all diskning och möjligtvis lite matlagning:p

Men nu ska jag duscha och sedan blir det myspys i soffan med något tv-program eller filmen Bröderna Grimm. Och ostkrokar, inte att förglömma! *stirrar lystet på ostkrokarna så dom springer och gömmer sig*

"Vem behöver sex när det finns ostkrokar."

Djävulens svans myntar bevingade ord....dom blir nog snart iaf när alla inser deras förträfflighet!

Fredag!

Halloj och godmorgon på er!

Återigen gick jag upp hemskt tidigt, halv 8. Det är jobbigt ska jag säga er!

Planer för dagen
Jag har några funderingar på vad jag ska göra idag.
1. Jag kan alltid stanna hemma, surfa och spela Warcraft III hela dagen till pojkvännen kommer hem:D
X. Jag kan duscha, klä på mig och gå in till stan för att köpa min nya vinterjacka och gå på bibblan.
3. Jag kan stanna hemma idag och tigga skjuts av pojkvännen imorron in till stan och handla då.


Rätt rad är: 3


Helgen
Har ni hört på det här då, min pojkvän/sambo ska åka till fjällen imorron...utan mig! Det är iofs inte så konstigt. Medans han åker både nerför och längsmed...så står jag rackarns still på marken utan några slags skidor på mig. Förstår inte varför det ska vara så kul egentligen!!! Suck. Dessutom, har man katter så har man, dom är inga man bara lämnar ensamma 2 dagar. Mina katter, mitt ansvar, inget fjäll för min del:)

Ensamhet
Jag tänkte snarare spendera lördagen helt ensam och se hur det känns. Kan ju bara bra övning inför sensommaren då pojkvännen lämnar mig ensam i 3 jävla veckor!!!! Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge, en gång under lumpen kom han inte hem på så länge men då kunde vi ju prata i telefon varje dag. Det här är värre, mycket värre. Jag kommer få mail men telefonsamtal är nog uteslutet. Uj... Blir faktist lite nervös när jag tänker på det. Det är rysligt lång tid. Men vi klarar allt, även lite ifrånsamhet! Tänk om det vore en kompis till mig som råkade ut för det här, dom blir nervösa om dom ska vara ifrån varandra en natt. 3 veckor....

Speltid
Ja, Warcraft III var rätt så kul. Det är då lätt så här i början av campaignen. Så fort jag är klar här tänkte jag fortsätta med det. Man varierar ju mellan olika raser, och man får sympati för båda sidorna ju! Fruktansvärt! Sen är det skojigt med hjältarna också, att dom har lagt in lite rollspelande. Och man känner ju igen städerna och länderna från WoW! Helt underbart! Jag vet att WoW länderna och städerna kommer från Warcraft, jag är inte dum!

Avsked
Nå, är det någon som vet vad Pax Vobiscum betyder? Och Shva du får faktist inte svara ^.^
Jag gillar latin, vissa ord kan man faktist förstå ungefär vad dom betyder. Men att översätta latin måste ju vara något helt annat. Kanske ska läsa en kvällskurs i latin. Det vore nog skoj. Men hur stor nytta har man av det liksom. Ett dött språk. Och dessutom måste man nog plugga mycket för det, och det är jag dålig på. Tänk om man måste skriva en uppsats eller nått *panika*? Och så handlar det så klart om grammatik och det är jag rejält dålig på, faktist.  Hum, fast jag blev rackarns sugen iaf. *slår det ur skallen* Aje...


Äter: Te och mackor och en yoghurt.
Lyssnar på: Mix Megapol, massa låtar.
Gjorde innan jag somnade igår: Funderade på något speciellt...men jag kommer inte riktigt ihåg, det var något intressant. Jo och så löste jag korsord tills jag somnade ifrån det.


Afton

Hej


Uppdatering
En rätt så ansträngande dag, fylld med datasupport, julutstädning och handling och lagning av mat. Stressig var dagen från klockan 14.00 också. Mycket frustrerande och min känslonivå låg lågt. Så det var skönt att pojkvännen förstod det och bara var snäll och gjorde som jag sa.


Köplust
Jag har bestämt att jag måste köpa mig en ny vinterjacka. Min är ju förbedrövlig, den är vit så nu har den fått svarta fläckar överallt och är allmänt lortig, som inte går att tvätta bort. Dessutom skulle jag behöva nya täckbyxor. Och dom ska fasen ha hängslen, så man slipper frysa fan om ryggen när både tröjorna och jackan glidit upp i ryggen! Jag hoppas jag kommer under 1000:- Är jag naiv som tror att det blir så billigt eller är jag dum som tror att det kostar så mycket. Det ska vara rejäla saker, speciellt täckbyxorna brukar vara svåra att hitta några som passar, då måste man köpa dom man hittar, nästan oavsett priset. Jackan kan jag tänka mig att ha större ruljans på, byta efter ett antal år alltså.

Speltid
Jag installerade Warcraft III i morse åt systersonen så nu är jag sugen på att spela det själv också. Bäst jag sätter igång om jag ska hinna innan sömnen bör infinna sig.


Avsked
Pax Vobiscum!
Det där citatet sade en arbetskamrat till mig för flera år sedan när han gick hem för dagen. Jag fattade aldrig vad han sa. Men nu vet jag:) Är det någon annan som vet? *öppen fråga*



Äter: Nyss åt jag stekt lax med härlig kokt potatis och hemmgjord dressing. Det var så gott att jag fick lov att skryta. Snart ska jag ta mig lite yoghurtglass med björnbärssylt och björnbär. Deo vad gott!
Lyssnar på: Agnes Right here, right now snurrar så klart i huvudet på mig, jag ogillar Idol
Gjorde innan jag somnade igår: Samma som i förra inlägget.

Tidig morgon

Godmorgon....eller nått.

Gäääsp!
Mina ögon känns fortfarande svullna efter natten och någon matlust har jag verkligen inte än. Varför ringde min klocka så hårt och högt (ovanligt hårt och högt)? Arrgh! Nu undrar ni säkert vad jag gör uppe vid denna okristligt tidiga tid? Inte...hrm... Jo det undrar ni visst det!
Jag fick lov att gå upp för att be pojkvännen plocka fram ett spel åt mig som han hade någonstans bland sina skivor. Thats it. Inge mer spännande än så. Inget jobb att gå till eller skola, tack å lov. Bara en syster att hjälpa och en mamma att hälsa på. Se där, nu fick ni visst höra lite om dom iaf.

Nattsuddare
Igår kväll såg jag på TV. Först Revelations (TV3), lite obehagligt tycker jag att det är, sen kom Top Model (TV3), weho!, och så avslutas det hela med Las Vegas (Kanal 5), mycket sevärd rolig serie. Efter det var det meningen att jag skulle gå å lägga mig. Pyttsan! Först hittade jag någon rolig engelsk serie, Keep up the Apperance, på TV4+ och plötsligt fanns det tävlingsdans på STV2. När jag var liten och såg på Lilla Sportspegeln vart jag överlycklig när dom visade några få sekunder tävlingsdans. Nu kom det ett helt program på minst 1 timme! Lycka! Efter det lyckades jag fastna på Cityakuten (TV3) som jag i vanliga fall inte ens ser på. Efter det tänkte jag gå å lägga mig...då fick jag rycka ut och göra rent lådan efter en katt med orolig mage. The Stank !!!!

Nästa ämne please!!!
Jag såg på det nya programmet Sex Inspectors. Det var...bra. Förutom det lätt generande i att vi faktist fick se dom ha sex (!) så var det intressant. Tänk så här, när var senaste gången ni såg någon ha sex, och porr räknas faktist inte. Nej det gör det inte. Räcker det som förklaring om jag säger att porrskådisarna inte är "riktiga" människor som har "riktigt" sex? Lyncha mig inte för att ni tycker visst att porrskådisar är riktiga människor. Klart dom är! Men dom har det trots allt som jobb och har nog sex framför kameran oftare än vi kan föreställa oss. Här har vi då ett par vanliga människor (rätt så snygga) som går med på att tvbolaget filmar och visar upp i TV hur dom har sex. Allt för att få hjälp med sexlivet, å herregud vilket sexliv sen! Hur många gånger kan man ha sex på en vecka? Men hur som helst, om jag skulle förklara varför jag tyckte det var bra. Man får en inblick i hur andra människor fungerar i sängen, och det är man ju alltid nyfiken på. Sen får man höra vad dom tycker känns fel och man kan således jämföra med vad man själv har för problem. Sen kommer experterna sättandes och förklarar varför det känns fel och vad dom ska göra åt det. Liksom, som en egen sexterapeut hemma i soffan om man hitar något att relatera till. Behändigt. Visserligen är programmet gjort i den nya tv-andan, men jag tycker det funkar ändå. 'Nuff said!

Avsked
Har ni fått nog för denna morgon? Iaf var klockan mycket tidigare när jag började skriva det här, men det var mat att äta och katter att ta hand om. För mig är halv 8 tidigt!


Äter: Björnbärskräm med mjölk och flingor. Kavring med ost.
Lyssnar på: Robbie Williams Advertising Space som går om och om i huvudet på mig
Gjorde innan jag somnade igår: Funderade på vad jag skulle skriva här


Första försöket

Hallå!

Mitt första försök att blogga.

Blogg vs. Community
Jag tyckte till alldeles nyss (5 sekunder sen) att det här var något nytt och spännande. Men vi som har hållit på med communitys hur många år som helst (ca 7 år för egen del) har redan bloggat, ofta varje dag om inte mer. Vi fick dessutom status för det! Och man hade sin egna lilla sida där man kunde skriva både på kors och tvärs. Man kunde designa sidan och ha relationer och en gästbok. Haddeduttan! En blogg är inte så mycket mer än en webbdagbok, man kan ju göra mer om man är väldigt kunnig inom html...det är inte jag. Bara lite.
Men kom inte och säg att det här är ett nytt påhitt, för det tycker inte jag att det är. Det är det kanske inte någon som säger heller....
Mitt första försök att göra bort mig således...

Men  i alla fall. Det ska bli skoj. Hoppas jag. Gäller bara att berätta om rätt saker så man får läsare. Men jag kan alltid tvinga på min kompisar adressen.

Presentation
Man kanske borde presentera sig, men vet ni vad? Internet lämpar sig utmärkt för anonymitet. Och det tänker jag hålla hårt på. Naturligtvis finns det saker som går bra att berätta, som inte gör att någon kan lista ut vem jag är IRL. Here goes....:

21 år på väg mot 22 år. Gud vad gammal man blir snabbt ju äldre man blir....öh...
Bor i en mellanstor stad tillsammans med min sambo. Som är helt underbar. Eftersom han städade hela lägenheten igår efter julen så bra att jag inte hann med. Har katter, många, älskar dom alla. Har en mamma och två äldre systrar. Dom lär ni inte höra mycket om. Älskar att läsa fantasy och manga, spelar gärna tv-spel, enbart rollspel, till PS2 och GC. Till PC blir det oftast strategispel, eller Sims 2 och WoW. Fick så sent som igår stryk av sambon i Age of Empires III. Ett mycket bra spel, som jag tydligen sög på. Alla tråkiga detaljer från AoE II är bortplockade. Ni ser, jag vet så pass mycket om spel att jag kan recensera dom. Nog nu!


Allmänt bladder
En bekant till mig har börjat på VV....alltså inte Vägverket utan viktväktarna. Jag tror inte på deras envetna pointsräknande. Jag tror på måttligthet! I både mat och motion. Dock praktiserar jag inte min teori särskilt hårt så jag kan inte säga om den funkar eller inte. Hittade dock ett gym nyss som verkar intressant. Dom hade t.o.m. priser för studenter, pensionärer och hör och häpna, arbetslösa! Woha! Slipper man dra i sina surt förvärvade bidragspengar. Jag ska snart samla nog med ambition för att gå dit.

Avsked
Det får räcka för första gången. Jag önskar er all lycka och kom snart igen. Så kanske jag gör det också!

p.s. det absolut första inlägget är ett automatiskt genererat inlägg, inte mitt verk alltså. d.s.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!