Woha *dropkick*

Haha!

Jag har 3 läsare *fanfarer*

Det är så ballt.

Snacka om att ha stenkoll vilka som läser.

Men det känns inte som att det är nog. Jag vill ju ha många många läsare. Dock vet jag inte om jag hade det när blogen var öppen för alla. Men nu....nu funderar jag på att starta en blogg som heter Porrtrollet (copyright ME!) och bara skriva om sex. Hihi....måste ju chockera folk, det är ju så skoj. Men snacka om att bloggen måste vara anonym då, vill ju inte att vem som helst läser vad man skriver om.
Eller så hittar jag på ett annat spännande namn och börjar blogga där istället! Jädra människa som hindrar mig från att behålla min älskade ÄngelmedDjävulsvans. När jag äntligen hittat ett nick jag tänkte trivas med i flera år...så går det och händer på tok. Nej fy!

Nu är jag uttråkad och kommer sluta för idag. Bye!
*sparkar sig ut ur rummet*


Känner mig tvingad att skriva lite här

Dock har jag tappat motivationen lite, den ska nog återkomma. Jag har ju två fasta läsare nu=D

I eftermiddag ska jag och en kompis besöka våran kompis som har fått barn alldeles nyligen. Herrejisses och ta er i brasan. Vad fasen vill man ha barn för. Vissa kanske tänker att det är för tidigt men jag vill inte skaffa barn överhuvudtaget! Usch! Jag är överlycklig att man lever i den här tiden med både kondomer och p-piller och dylikt.

Köpte ett par nya skor idag *lycka* och dom passar tämligen bra. Dom ska användas på lördag då vi ska på vuxenkalas. Tillsammans med mina än så länge otvättade capribyxor och den underbart sköna och urringande gammelrosa toppen. Sen ska jag dricka mig full så jag vågar säga mer än hej och hej då sen när jag går hem alldeles för tidigt. Måste komma ihåg att packa övernattningsgrejer också.

Jag har gjort desperata försök att köpa en bikini inne i stan. Men det är helt omöjligt. Jag vet att jag har svårt att hitta storlekar men det har blivit smått löjligt. Inte nog med att dom inte har storlekar, dom har ju knappt några bikinis alls. Inte några snygga iaf. Jag måste ha fattat fel. Bikini köpper man inte under sommaren utan på vintern...suck. Jag ska göra ett försök i Borlänge också. Måste ju ha en snygg som ger snygga bröst om jag ska ner till Gotland och bada. Men när jag har rest land och rike runt för att hitta en bikini så ska du se att det är full algblommning nere på gotland och vi inte kommer bada alls.

Vinkar lite granna till sin nyfunna kompis/fasta bloggläsare.

Så var det dags att fylla i papper till alfa-kassan igen. Gud vad jönigt. Inte kommer jag hinna få några pengar till Gotland heller. Åker nästa fredag, jag hinner inte få intyg, posta dom, dom handlägga och sen betala ut pengar innan det. Men jag har ju mina sparpengar tack å lov. Jag förstår inte hur jag skulle klarat mig annars. Är dålig på att vänta och bara använda månadspengarna. Van vid att låna av mig själv mitt i månaden och sen försöka betala tillbaka, gärna lite mer, när ersättningen kommer.

Men hur kan man skaffa barn *fortfarande hysterisk*

Nej nu har jag intressantare saker för mig faktist!

Min blogg

Har alltid varit menad att vara privat. Anonym. Okänd. Jag skulle kunna skriva om vad som helst utan att oroa mig. Nu kan jag inte längre det av diverse anledningar och jag känner mig tvingad att sätta lösenord på bloggen. Vilket gör att jag verkligen bara kommer få en läsare. Eftersom jag inte vet vilka mer läsare jag har kan jag inte ge ut lösenordet till flera och således kommer bara en utvald person kunna läsa det här. Suck.
Jag gillar att blogga. Men inte för allas ögon. Inte så länge jag är igenkänd. Jag älskar anonymiteten som finns på internet. Men nu. Nu är det så här. Jag kanske byter adress på bloggen...varför inte. Det skulle kunna innebära att jag kan skriva fritt igen...hummel. Jag älskar min AngelWithDevilsTail men kanske kanske att ett helt nytt namn borde räcka.

Mood Ring Generator

Your Mood Ring is Red
Excited Energized Adventurous Ready to go
Mood Ring Generator

How Vain Are You?

You Are 55% Vain
You're a little vain, but more than anything you have a healthy amount of confidence. Thinking the world of yourself is great. Just don't think less of those who aren't as pretty as you!
How Vain Are You?

What Kind of Kisser Are You?

You're an Expert Kisser
You're a kissing pro, but it's all about quality and not quantity You've perfected your kissing technique and can knock anyone's socks off And you're adaptable, giving each partner what they crave When it comes down to it, your kisses are truly unforgettable
What Kind of Kisser Are You?