Katastrof...

Gissa vem som välte ur skurhinken precis innan hon var klar med städningen...precis. Undertecknad!
Och jag hittade ingen att skylla på. Sambon var inte hemma och inte var det hans fel heller. Fick lov att vara lite rättvis. Jag försökte skylla på husägaren som gjort golvet så lutande att vattnet spred sig över hallen och köket. Men det räckte inte för min irritation. Sen försökte jag med hinktillverkaren. Och det funkade väl lite men egentligen rann irritationen ut i tomma intet. Håhåjaja. Jag mister greppet. Det blev då städat och luktar såpa i hela lägenheten, Mmm!
Nu måste jag springa till affären så bowlingkamraterna i kväll kan få något att äta.

Mors galosch!

Vanlig dagbok

Om ni inte har sett det redan måste jag påpeka att jag har skapat en kategori som heter Recensioner där uppenbarligen recensioner av allehanda saker kommer dyka upp. I de inläggen kan ni läsa om enbart det jag recenserar om. Inget annat. Det får ni gå till allmänt för.

I lördags var jag på bio med min systerdotter. Det var väldigt trevligt faktist. Vi åt lunch på Åhelsn och gick sedan och tittade på småsaker. Vad hon än ville titta på. Sen råkade alla affärer stänga och vi fick vänta tråkigt länge vid bion. Men jag köpte popcorn, läsk och godis åt henne till det hutlösa priset 54:- Vad gör man inte för de små liven. Själv köper jag alltid sådant i en vanlig affär. Men jag tyckte det hörde till grejen att gå på bio att då också få popcorn och läsk i kartonger och muggar. Jag skulle nog ha blivit besviken när jag var liten om inte mina systrar köpte sådant åt mig. Hihi, har en så rolig historia till det. Den tar vi en annan gång, vart lite för generad för att berätta den nu.
Söndan var helt enkelt tom, väldigt ovanligt men skönt. Fast till kvällen vart jag både uttråkad och lite smådeppad. Somnade inte förräns vid 3 då jag hade läst ut en bok och inte hade något annat val än att sova. Tack å lov kan jag meddela att det humöret sovdes bort. Pju! Nu är det så pass fint väder att jag funderar på att ta en liten promenad, kanske bort till OnOff och kolla in en mobil jag är intresserad av. Men fy mig! Jag har inte råd eller behov av en ny mobil! Gurgel. Ska läsa lite kundrecensioner så kanske jag ändrar mig.

Sen ska jag komma hem och söka jobb! Banne mig, jag kan inte gå till arbetsförmedlingen och säga att jag inte har sökt några jobb alls, inte en jag förra gången bara hade sökt ett jobb. Suck. Ogilla.

Annars tror jag inte så mycket mer speciellt har hänt. Jag fryser om fötterna och jag skrämdes halvt ihjäl när reklamen kom nerrasslandes genom brevinkastet.

Vi höres!

Lyssnar på: Nightwish, blandade låtar
Äter: Potatisgratäng så småningom
Gjorde innan jag somnade: Surade och läste ut en bok.

Melodifestivalen 18/2

Vilket klent startfält ändå. Det var riktigt skoj att dom var i Leksand, men mer än så var det inte.

Lena PH som programledare...tja, hon verkade både nervöst och stel och hennes skämt slog inte alltid väl ut, ibland slog dom inte för man förstod inte vad hon sa, en del var helt enkelt inte roliga och en del log man åt. Som hon sa efteråt att det inte spelade någon roll om publiken tyckte hennes skämt var rolig. Det visar på att hon inte är någon programledare. En programledare ska leda, underhålla, informera. Inte stå på scen och egoboosta sig själv. Trots det hoppas jag att hon lugnar ner sig till nästa lördag och lyssnar mer på folket som brukar stå för skämten som programledarna säger.

Mellannummret var det bästa dock! Det var otroligt fascinerande och man kunde aldrig riktigt avgöra huruvida det var en eller flera därinne även om min gissning var på en ensam människa. Skoj hur som helst! De böljande färgerna och mysteriet hur långa personen inuti masken egentligen var räckte för att hålla en fokuserad hela numret.

Låtarna:
Simone Moreno ”Aiayeh (the music of the samba)"
Men kom igen, jag har aldrig sett en sådan stel sångerska! Låten var tråkig, hon var osäker, scenkläderna för korta och hennes röst var darrig. En åttondeplats blir bra för henne. Tack å lov.

Electric Banana Band ”Kameleont”
Hm, okej, för att vara ärlig. Ni gubbs gick nog enbart vidare till Andra Chansen pga. fast förankring i svenska folket. För jag menar, så himla bra låt hade ni inte. Men nog sitter den fast i hjärnan och jag nynnar på den nu. Den enda låt som jag tror fastnade riktigt. Tyvärr hör ni inte hemma i schlagersammanhang och jag håller tummarna för att det inte änr ni som ska kvala in oss.

Anna Sahlene ”This woman"
Jag blev chockad över henne påkläddhet men glatt förvånad. Det var snyggt! Låten känns klen så här i efterhand eftersom jag knappt kommer ihåg hur den låter. Dock tyckte jag den var helt okej under tiden dom sjöng. Jag är osäker på hennes placering, en femteplats, men alla kan ju inte gå vidare. Jag har inte tänkt att gråta.

Magnus Bäcklund ”The name of love”
Vem har klätt på honom?! Låten var helt okej, pampig och fin text har jag för mig. Blandar gärna ihop honom med Andreas Johnsons låt. Det var tur att han gick vidare till Andra Chansen så man får chansen att höra honom igen!

Linda Bengtzing ”Jag ljuger så bra”
Okej, gillade hennes klädbyten, alla tre klänningar var supersnygga även om den sista var knäppet för kort på andra sidan men den långa sidan var pricken över i:et. Favoriten är nog den mellersta hårdrocksinspirerade. Hennes låt var sådär...jag gillade inte hennes förra året men har på senare tid ändrat mig. Denna var så myckt sämre än henna gamla. Jag kan inte tvinga fram melodin till refrängen. Vet inte ens hur refrängen gick. Men kanske den enda låt som var en schlagerlåt. Finalen hoppas jag att hon inte vinner.

Pandang ”Kuddkrig"
Aw! Sötnosar! Lammkött nästintill. Är jag den enda som tyckte dom var helt okej? Fast det var svårt att höra vad dom sjöng så hördes det att deras röster höll bra och texten var medryckande. Det brukar dock vara svårt att höra vad rappare sjungare live men jag är säker på att om man hade hört vad dom sjungit hade fler gillat dom. Dock är dom är lika mycket schlager som EBB. Bra mycket snyggare stylade var dom än alla de andra killarna i tävlingen.

Hannah Graaf ”Naughty boy”
Detta var en artist med en låt som var dömd, tuggad på och utspottade så fort jag visste att hon skulle vara med. Döm om min förvåning när hon var både stilfull, låten var helt okej och jag faktist uppskattade den. Tydligen hade hennes röst varit osäker men det var jag för okoncentrerad för att höra. Otroligt snygg klänning. Som kommentatorn Pekka uttryckte: "Kvinnliga artister av båda kön har slängt lystna blickar på den klänningen." ASG! Synd på henne som inte kom vidare till Andra Chansen åtminstone:(

Andreas Johnson ”Sing for me”
Ursäkta mig, jag måste spy lite. UÄRK!
Men fan i helvete har ansvaret för hans styling. Den personen borde släpas ut i gränden och skjutas! (gammalt Gustavcitat) Det kan tänkas att hans kostym var okej men herrejävlar vilken ful och äcklig artist. Det var nog tur att han hade artistpass annars hade han förpassats ut till A-lagarna på bänken. Äckligt fett hår (hatar sånt) och glosögda ögon med stora mörka ringar under ögonen. UUUUUsch! Men låten var okej, så om man blundade, lät hjärnan förtränga hans utseende och bara lyssnade funkade den faktist. Förvånad dock att tv-publiken släppte igenom ett sådant uppträdande. Det var flax för honom. Men om han inte ändrar sitt utseende borde han släpas ut i gränden och skjutas.

_______________________________
Hrm,  okej, det är nu fritt fram att ta tills sig min åsikter som sant och rätt. Vad som däremot inte är tillåtet är att komma med någon som helst slags kritik gentemot mig.

Summa sumarum:
Klent av musiksverige. Det finns inte en enda Schlagervinnare bland dessa. Får vi hoppas iaf. Något mer vi får hoppas på är att det bara kan bli bättre hädanefter.

Lilla Kycklingen

Tag en liten kyckling, tag en del livlig fantasi, tag stora mängder fördömande stadsfolk, krydda med hotfulla aliens. Voilá! Du har fått en roliga, spännande och igenkännande "barn"film.
Som alla vet skrämmer Lilla Kyckligen slag på en hel stad när han ringer i alarmklockan för att han tror att himlen håller på att falla ner i huvudet på honom. Det visar sig vara ett ekollon och plötsligt blir Lilla Kyckligen föremål för hån, skämt, filmer och allmän mobbing från skolmakraterna. Men var det verkligen ett ekollon... En kväll efter en tid av hån trillar så återigen himlen ner i huvudet på Lilla Kyckligen, men den här gången har han sinnesnärvaro att hämta dit som kamrater som kan bekräfta det. Dock ställer en naiv fisk till det och gör så att Lilla Kyckligen och hans vänner får ge sig ut på räddningsuppdrag. Och vad får dom se när dom kommer fram, ve och fasa! Ett rymdskepp! Och alla ni som har sett Världarnas Krig och tyckte den var läbbig, lite dejavú serveras här. Min 7-åriga systerdotter tyckte delen med rymdskeppet var läbbigt och jag är böjd att hålla med henne. Hur som helst, filmen är proppfull med hänvisningar till saker enbart äldre människor har koll på samt en gris som alltid sjunger kända låtar och framkallar smil på ens läppar. Nu följer en vild jakt för att undkomma utomjordingarnas bestialiska plan, för den är väl bestialisk?Man kanske ska ha barnasinnet intakt för att uppskatta filmen fullt ut men hur många vuxna önskar inte att bli barn igen och slippa allt ansvar? Det härär en animerad film som är mycket väl värd att se på! Men ni kanske vill ha någon att hålla i handen när dom tar sig in i rymdskeppet...

Favorit: Förklaringen till cirklarna i sädesfälten!

40 year old virgin

En något annorlunda och intressant film. Dock inte så djup men helt okej att se.
Den handlar om 40-åriga whats-his-name som jobbar på en elektronikfirma, mycket lik OnOff (usch). Lite töntstämpel, samlar på actionfigurer och cyklar till jobbet. Personligen förstår jag inte varför det skulle vara dåligt. Både träning och miljövänligt.  Nåväl, han har några vanliga tönttecken, dock inga glasögon:p, men man upplever honom inte som en totalt tönt egentligen, actionfigurerna är värda mycket pengar! Något egen men han verkar inte överdrivet blyg och han säger inte allför dumma töntiga saker. En dag blir han medbjuden på pokerkväll med sina arbetskamrater och efter några spel och några öl börjar dom prata om tjejer, sex och det snuskigaste dom gjort tillsammans med en tjej. När whats-his-name uppmanas att berätta en snuskhistoria ställs han i svårigheter. han har ju aldrig varit med en tjej! Nåväl, det kan ju inte hjälpas utan han hittar på en historia. Men han måste nog öva på att ljuga, för rätt så snabbt inser dom sanningen. Han är en 40årig oskuld! Sedan vidtas stora planer för att få honom knullad. Han blir överöst med "goda" råd och dras med ut på än det ena, än det andra. Inget hjälper. Att hans kompisar inte är världens bästa på att hjälpa honom, hjälper inte. Men filmen måste ju ha ett bra slut. Alltså kastar vi in en kvinna i lämplig ålder att bli förälskad i. Det strulas, det funderas, det grälas. Men för att få se om det blir ett lyckligt eller olyckligt slut måste ni se filmen. Något jag faktist rekommenderar! Även om det kanske inte verkade så i min recension. Men give me a break. Det är första recensionen jag gör!

Favvocitat: "There were two sides of that bus. They both hurt equally."

Ah, dag igen.

Och allt äro uppklarat och återigen bra.


Tråkig dag idag. Jag har visserligen läst, surfat och pratat med en kompis. Men hela tiden har jag haft disken hängande över mig. Suck. Och kvällsmaten. Suck. Och att kanske man borde duscha. Suck.

Men nu börjar ju snart massa rolig tv jag vill se...Just därför borde jag diska nu! Argh!

Oj, nu vart klockan tv-tid. *harkel* Det såg jag inte komma....*visslar*

Ses!

Äter: Allt jag kommer över:p
Lyssnar på: Inget
Gjorde innan jag somnade: Myste med pojken

Shiiit också.

Hur blir allt så svårt?
Och varför är det så svårt?
Och varför funkar saker helt enkelt inte?
Jag kan inte låta bli att tänka på det hela tiden, trots att det antagligen bara blir sämre när jag gör det. Fast det kan ju inte bli sämre än det redan är. Det är fan hopplöst. Helsike!
Är det bara jag som är värdelös på sådant här? Och det finns inte en jävel jag kan fråga om hjälp eller prata med...det törs jag inte. Jag kommer inte bli förstådd eller skrattad åt. Det trycker på inifrån. Mer än man kan ana faktist. Statistik. Pyttsan!

En kul grej är dock att min Pivot skärm funkar som den ska, den står på högkant nu, bilden likaså. Skoj skoj...

Jag skiter fullständigt i vad jag åt, gjorde och lyssnade på. För tillfället är jag bara nerstämd. Återkommer imorron när jag har förträngt det för en tid igen.

Tvättstugan...

Igår kvällst, vid 17.00, traskade jag och min pojkvän ner, fullastade med lorttvätt, till tvättstugan. Förvånat nog var det fortfarande folk där inne. Efter att ha läst lite på de konstiga och svårförståeliga skyltarna som sitter vid bokningscentralen förstår vi som så att man har tillträde till tvättstugan en hel timme efter avslutat pass. För att man ska hinna torka. Men vaddå, jag trodde man skulle få vara i fred när man väl hade bokat. Usch. Det är ju superlätt för vem som helst att sno det man har i torktumlaren eller torkskåpet! Men iaf så stoppade vi in våran tvätt i de 4 maskiner som fanns, vi hade samlat på oss en del:p Efter lite funderande lyckades vi starta maskinerna på, vad vi tror är rätt program, och dom började dundra igång. Då traskade vi upp till våran lägenhet igen. Efter x antal minuter gick vi så ner igen för att torka våran tvätt, bara för att upptäcka att en av maskinerna tydligen hade gått varm och stängt av sig själv. Vi tekniska varelser fiklade lite och vips startade den igen:) Men det där med torktumlare är högt överskattat. Det fanns inga tips på hur länge eller hur varmt man skulle torktumla textilierna. Skulle det vara 20o eller skulle det vara 60o liksom. Skulle man ha dom inne i 5 minuter eller 1 timme. Lite hjälp hade varit uppskattat. Lika i torkskåpet, ingen antydan om hur länge som var passande. 10 minuter eller 1 timme. Suck! Det slutade med att inget blev torrt typ. Så vi har haft kläder över hela lägenheten under natten som jag idag fick gå på jakt efter för att vika ihop. Sen var det att stryka en massa och passa ihop alla strumpor! Nu har vi kommit fram till nu:) Jag har tömt kamerans minneskort efter Lord of the Dance och mina fotostudier på katterna, blivit hungrig och fundersam vad jag ska äta. Så snart jag har skrivit klart här borde jag hoppa in i duschen för att sedan åka in till bibblan och lampaffären.
        Till helgen ska vi bort, imorron ska jag till min äldsta syster som fyller år och på fredag till min nästäldsta syster som också fyller år i krokarna. Fullt upp! Imorron kväll tänkte jag försöka gå på bio men människa jag vill gå med är stört omöjlig att få tag i! Omöjlig! Helgen efter denna ser också upptagen ut, helgen efter det är det Öppet Spår så då är det också ganska upptaget. Sen har det råkat bli Alla Hjärtans dag emellanåt där och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på till pojken. Nej liksom! Jag vet vad jag vill ha men vad ska jag fixa åt honom. Pinsamt! Men i mars ser alla helgerna lediga ut:s Förutom att jag har två par, ett ska jag bowla med, och det andra har aldrig varit hit och tittat som ska passas in också. My God. Jag blir matt bara jag tänker på det. Just det, glömde, jag gav ju bort en biocheck i julklapp så det ska jag gå på också, barn är lite otåliga. Ännu en sak att passa in. *suckar*

What to eat today?

Äter: Uppenbarligen ingenting än:p
Lyssnar på: måste lyssna lite....hm, måste vara LotD musik som går i huvudet...
Gjorde innan jag somnade:  Var lite olycklig faktist :(


OMG OMG OMG OMG!

Jag vet inte om jag har nämnt det men Michael Flatley, han som skapade Riverdance och Lord of the Dance, har ju skapat en till show; Celtic Tiger.
Och när jag i ett desperat hopp (efter att ha läst om en europaturne i april) sökte på Celtic Tiger får jag till min otroligt stora glädje och överraskning se att den går i Sthlm. MY GOD! Det här är så nära eufori och nirvana lilla jag kan komma. Okej, att bara se showen är ju heligt bara det...men han är med själv! *svimmar*
*hänryckningar*
Den ska jag gå på, därmed basta, det finns inget som håller mig från parkettbiljetter. Det är sånt här som sparpengar behövs till. My God! Tack någon som fick mig att kolla om den skulle komma till Sverige!

Nu måste jag vänta tills imorron kväll för att se om pojken vill följa med mig eller om jag måste köpa biljetter till någon annan, för ensam vill jag inte åka.

Nu ska jag sova, om jag kan  >.<

*överlycklig*

Då var det dags för lördag igen!

Nu ni, en till blogg dagen efter, jag börjar komma igång igen!


Duschade, åt frukost och råkade sedan diska. Efter det var det bara att fortsätta med att baka en rulltårta och planera kvällens mat. Sen kom pojken hem och kände redan i dörren att det var rulltårta på gång. Jag är impad! Vi ska nog smaska i oss den till På Spåret. Jag råkade bli så mätt igen. Fy mig! Då orkar man ju inte med efterrätten!


Imorron är det dags, woho! Lord of the Dance!!!

Vi tog en liten promenad idag, jätteliten. Höll på att spy i en hostattack halvvägs. Men nu har jag kikat lite på huset runtomkring och så bokade vi en tvättid. Premiär!! Det gick bra. Men är det nån som vet hur det funkar att tvätta i tvättstuga, vi har aldrig gjort det förrut? Vi är glada att vi vet att man ska ha tvättmedel med sig. Ni får höra mer hur det har gått på onsdag ^.^

Hm, eftersom jag just har fått lite halvt skäll när jag var snäll och önskade någon lite lycka så tror jag att jag ska lägga ner med all vänlighet. Iaf till bekantingar och ytlingar. Om jag inte känner dom väldigt bra så har jag väl ingen anledning att önska dom lycka, det är ju som att dra lycka från mig själv och ge till folk jag bara känner lite ytligt. Suck! Man ska nog vara brutalt ärlig istället, man får inga kompisar men man behöver inte gå runt och vara ytligt vänlig hela tiden. Åh ni vet nog vad jag pratar om! Man träffar en människa man inte sett på hur länge som helst och knappt tänkt på, och så plötsligt har det hänt nå jättebra för den personen och det är meningen att man ska vara glad! Glad! Jag kunde inte bry mig mindre! Men för folkfridens skull håller man god min och letar rätt på lämplig mening att halvljuga om. Åh nu kommer alla som läser det här och känner mig hata mig för att jag säger sådana saker. Men detta är anledningen till att jag skriver blogg. Att få prata om saker alla vet om men ingen erkänner! Och vara brutalt ärlig! Don't kill the messenger ni vet >.>

Nu ska jag dra mig tillbaka i nått litet hörn och inte erkänna existensen av omvärlden förrän alla har glömt vad jag just skrev om vänlighet:p

Hm det gör ont på ett lustigt, nästan skönt sätt när jag drar ett djupt andetag. Fast mina halsmandlar är enormt svällda, hoppas dom har tänkt att avsvälla så småningom.

Äter: Potatisgratäng. Hemmalagad, Whopee! Potatisen skivad i våran matberedare, whopee den var användbar!
Lyssnar på: Melodifestivalen 2005,
Gjorde innan jag somnade: Läste Shonen Jump.


Någorlunda frisk igen

Usch vad ruskigt sjuk jag var under veckan. Aldrig blivit så nockad av en sjukdom förrut. Jag vet fortfarande inte riktigt vad det var men någon form av lunginflammation eller influensa. Välj själv. Men bli inte smittade av det där iaf!

Nu har jag lite mer energi och jag har börjat blivit uttråkad. Tecken på att man är frisk. Jag hostar rackigt mycket fortfarande.
 
Alltså, jag tycker fasen det är tråkigare tv på fredagar och lördagar än någon dag i veckan. Hur kan dom ha så dåliga program under helgen? Vad hände med alla underhållningsprogram och familjeprogram man såg på när man var liten och hade skoj åt? Nej nu är det otroligt gamla filmer man har sett flertalet ggr och otroligt dåliga dokusåpor som man undviker som bara fan. Och vad är det med reklam överallt. Jag håller på och driver min pojkvän till vansinne så som jag zappar så fort vi ser på tv. Och reklam måste jag bara bläddra ifrån. Det går inte att se på. *skakar på huvudet* Jag slötittar dock på BB, men det var sanslöst vilka bimbos dom drog in i år, både killar och tjejer. Annars är det komediserier som gäller.

Imorron jobbar pojken lördag igen, en gång varje månad, inte så farligt. Men tråkigt ändå. Men igår var han borta till 22.00 och i onsdags till 23.00. Allt beroende på jobbet. Det var lite tråkigt. Går an bara man ser framåt. Fast oftast när man kommer fram är det inte så mycket att se fram emot:p

Idag har jag spelat Zelda:The Wind Waker hela dan typ. Och jissa vad. Jag gillar det. Ett Zelda spel jag gillar, woho! Ocarina of Time som jag blev rekomenderade fastnade jag på och hatar lite än. Men idag bestämde jag mig för att inte bli en dålig förlorare. Och jag tror det fungerade. För även när jag trillade ner eller blev upptäckt eller på annat vis fick lov att börja från början. Så höll jag mig lugn. Och det är väldans imponerande av mig. Inte ens när jag inte fattade något hur jag skulle lösa vissa pussel höll jag mig lugn och tänkte och tittade och löste det till slut. Det var dock tur att jag fick hjälp med bossen av King. Vilken lätt boss för ovanlighetens skull. Hurra för mig! Men det var en ganska lång och tradig dungeon dock.

Jag har läst flertalet bra böcker under veckan. Philip Pullmans Guldkompassen, någon författare Amuletten från Samarkand, började på Sagan om Belgarion av David Eddings igen. Är en ganska bra serie det också. Och så klart, Imperiets Dotter av Raymond E. Feist. Jag har dock upptäckt att de flesta författare är lite långtradiga och upprepar sig gärna. Det måste vara svårt att undvika det eftersom man har en speciell skrivstil som inte gärna byts ut.

"Ont om ledigt diskutrymme."
Bla bla bla, jag vet att det är trångt på F: men sluta säg det till mig. Jag är medveten om det, jag vill ha det så och jag har tryckt bort den jävla bubbelrutan sjuttielvatusen ggr. Men nej, WinXP är så snällt och vänligt att det gärna säger det en sjuttielvtetusendeen gång.

Åh, här kommer höjdpunkten i mitt liv just nu. På söndag, ska jag och pojken till nya arenan i Leksand. Men vi ska inte på hockey (tack å lov) nej vi ska på något annat och bättre. Vi ska på :
Lord of the Dance
Hurra hurra hurra!!! Vad jag är glad!
Finns nog inget jag gillar så otroligt mycket. Men tänk om det hade varit Michael Flatley som hade uppträtt (önskedrömmande) då hade livet varit fullkomligt och jag hade kunnat svimma av hänförelse!
Jag har varit på Riverdance i Sthlm men det är Lord of the Dance jag gillar mest av alla! Har också varit på Cats i Sthlm, en upplevelse! Dock var Pernilla Wahlgren med i en roll, vad fasen ska hon vara med och sabba allt. Jag gillar verkligen inte henne!

Jag har en rätt så stor katt mellan mig och tangentbordet så hittar ni katthår i bloggen vet ni var dom kommer ifrån:)

Jag har hittat en till gammal(från högstadiet) klasskamrat som tydligen är gravid. Inge illa ment men vad fasen tänker dom på? Varför vill dom ha barn. Finns det ett värre öde än att bli gravid och föda fram en osnuten, girig, grinig, bortskämd och ond lite varelse. Som dessutom ska leva inuti deras magar. Hur sjukt är inte det?! Har ingen lärt sig något av Alienfilmerna? Saker som växer i magen på folk dödar värdkroppen. Punkt slut. Att vara gravid är inte lika uppenbart men det är lika hemskt likväl! Och andra kompisar som planerar att dom vill ha barn och väntar tills dess att det blir dags. Gurka säger jag bara! Hoppas jag slipper drabbas av den sinnessjukdom samhället idag kallar, "Graviditet, den lyckligaste tid under livet". USCH!

Så...vad ska jag blogga om nu? Nej ni ska väl orka läsa allt också. Återkommer om någon dag när alla har hunnit läsa och kommenterat!

Lyssnar på: Tyst och lugnt.
Äter: Biter på läppen igen!
Gjorde innan jag somnade: Läste ut Amuletten från Samarkand och hostade, garanterat!